Sport

Știrile zilei din sport, marți 7 septembrie. Înfrângere pentru România U19 în amicalul cu Bosnia

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, de marți, 7 septembrie
Stirile zilei din sport marti 7 septembrie Infrangere pentru Romania U19 in amicalul cu Bosnia
ADVERTISEMENT
07-09-2021
18:28

România U19 a fost învinsă de Bosnia

Echipa națională U19 a suferit o înfrângere la limită, scor 0-1, în amicalul disputat marți, 7 septembrie, în fața reprezentativei similare a Bosniei Herțegovina. Unicul gol a fost marcat de Nuhanovici în minutul 37.

Selecționerul Adrian Văsîi a trimis în teren următoarea echipă: Silveanu – Pîrvulescu (Pantea 46), Nicolae, Vasilescu (Sîrbu ’46), Lazăr (Amzar 46) –  Trifan (Gergely 77), Militaru (Popescu 46) – Antone (Hofman ’46), Ilie (Pandele 59), D. Andrei (Bodişteanu 46) – Chiriţoiu (Niţă 51).

07-09-2021
17:02

O fostă luptătoare de wrestling a murit în condiții suspecte

Încă o tragedie lovește lumea sportului. Shannon Claire Spruill – cunoscută în lumea wrestlingului drept „Daffney Unger” – a fost găsită fără suflare în locuința sa din Atlanta. Potrivit presei internaționale, deși ancheta este abia la început, toate indiciile par să conducă spre ipoteza sinuciderii.

Sunt singură? Nu înţelegi? Nu vreau să fac nimic care să-mi poată deteriora creierul, vreau să fie studiat, ca generaţiile viitoare să ştie. Nu fi prost ca mine”, spunea sportiva de 46 de ani în videoclipul publicat pe rețelele de socializare, în timp ce ținea în mână un pistol.

07-09-2021
14:30

Discovery Sports a prelungit contractul cu Tennis Australia și va transmite primul Grand Slam din calendarul fiecărui an

Australian Open, primul turneu de Grand Slam din calendarul fiecărui an competițional din tenisul mondial feminin, va fi transmis la TV de Eurosport în următorul deceniu.

Discovery Sports a anunțat astăzi că a ajuns la un acord cu Tennis Australia pentru a transmite Australian Open în direct și exclusiv la nivel paneuropean până în 2031.

”Suntem încântaţi să colaborăm cu Tennis Australia şi să consolidăm parteneriatul pentru acest eveniment, considerat una dintre bijuteriile sezonului de tenis.

Avem un istoric incredibil în a oferi conţinut de tenis de top pentru publicul care se bucură de evenimentele de Grand Slam pe platformele noastre şi în a da viaţă tuturor poveştilor care contează, atat din teren cat şi din afara acestuia, indiferent de platforma pe care oamenii aleg să urmărească turneul”, a declarat Andrew Georgiou, preşedintele divizei Sport, Discovery.

În România, Eurosport mai deține drepturile de transmisie pentru toate turneele de mare şlem  de la Roland Garros, Wimbledon şi US Open.

07-09-2021
13:54

Massimo Maccarone, invitat de Dario Bonetti la derby-ul cu FCSB

Massimo Maccarone – nimeni altul decât „călăul” FCSB-ului din manșa retur a semifinalei Cupei UEFA, pierdute în fața celor de la Middlesbrough – ar putea asista la derby-ul de duminică. Invitația a fost lansată chiar de Dario Bonetti, printr-un mesaj video publicat în mediul online.

La mulți ani legendarului Massimo! Ne vedem la meciul de duminică! Ar fi o mare bucurie pentru toți fanii”, a transmis tehnicianul lui Dinamo, chiar în ziua în care fostul atacant a împlinit 42 de ani.

07-09-2021
13:18

CSM București a rămas fără Martine Smeets

Încă o pierdere importantă pentru CSM București înaintea debutului în noua ediție a Ligii Campionilor. În minutul 41 al meciului câștigat cu 24-21 în fața Gloriei Buzău, olandeza Martine Smeets a alunecat în încercarea de a prinde mingea pe un contraatac și a rămas întinsă pe parchet, ca mai apoi să părăsească terenul în lacrimi, purtată pe brațe de coechipiere.

Cel mai probabil, perioada de recuperare va dura minimum jumătate de an și, cum Dembele este accidentată la rândul ei, Adrian Vasile rămâne cu o singură soluție pentru postul de extremă stânga: tânăra Diana Fînaru (20 de ani).

07-09-2021
11:11

Chindia Târgoviște va juca la Ploiești meciurile de „acasă”

De la începutul campionatului, echipa antrenată de Mirel Săndoi și-a disputat meciurile de pe teren propiu pe arena din Buzău. Acum, din nou, Chindia Târgoviște este nevoită să se mute iar.

Conform unei postări publicate pe pagina oficială de Facebook, echipa din Târgoviște va juca meciurile considerate „acasă” la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”.

„Trei zile până la meciul cu CS Mioveni, programat vineri, ora 18.00, în deplasare, în runda a 8-a a campionatului.

 Începând cu jocul din etapa a 9-a, cel cu Farul Constanța, echipa noastră va susține meciurile de pe teren propriu la Ploiești, pe stadionul ‘Ilie Oană’”, a anunțat Chindia.

07-09-2021
10:10

HCDS Constanţa și-a aflat adversara din turul 2 in Europa League la handbal

Echipa de handbal masculin, HCDS Constanța, și-a aflat adversara din turul 2 în Europa League EHF. Echipa din Constanța va întâlni în turul următor formaţia poloneză Wisla Plock.

Meciul tur se va juca în 21 septembrie,în Polonia, iar returul este programat o săptămână mai târziu, la Constanţa.

07-09-2021
09:40

Doi britanici vor conduce monoposturile Mercedes în viitorul sezon de F1

Oficialii echipei Mercedes au oficializat, marți, achiziția pilotului George Russell. În vârstă de 23 de ani, Russell a debutat în Formula 1 în 2019, la Williams, echipă pentru care aleargă în acest moment.  

Pilotul britanic a semnat cu Mercedes va fi din sezonul următor coechipier cu compatriotul Lewis Hamilton, după ce finlandezul Valtteri Botas a ales să concureze din 2022 pentru Alfa Romeo.

De la momentul debutului în ”Marele circ”, George Russell a alerga în 48 de curse și a obținut 7 puncte. Viitorul pilot al echipei Mercedes nu a câștigat nicio cursă și nu a obținut, deocamdată, nici un podium în carieră însă, în 2018 a cucerit titlul în Formula 2.

07-09-2021
08:23

Badr Hari i-a declarat război polonezului Arkadiusz Wrzosek

Badr Hari a fost trimis la podea în repriza a doua a meciului cu Arkadiusz Wrzosek, de la sfârșitul săptămânii trecute, iar marocanul i-a transmis polonezului să-i acorde revanșa.

Hari l-a pus la podea de trei ori pe Wrzosek până să reușească polonezul o lovitură norocoasă, prin care la făcut KO pe luptătorul marocan. Acesta din urmă a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care îi cere lui Wrzosek revanșa și le promite fanilor o victorie în fața polonezului.

”Sunteți dezamăgiți. Și eu sunt dezamăgit. Rezultatul nu este unul bun și e greu să văd ceva pozitiv în acest meci. Vreau să vă mulțumesc pentru susținere, vă iubesc și vă voi face mândri, vă promit.

M-am simțit bine în ring. Lovesc ca Badr Hari, am simțit putere iar. Rezultatul e dezamăgitor dar am simțit că sunt pe calea cea bună, nu mă voi opri până nu îi bat pe toți din categorie. Mai întâi, să începem cu o revanșă!”, a scris Badr Hari pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial)

 

07-09-2021
08:00

Evander Holyfield urcă din nou în ring

Fostul mare campion mondial Evander Holyfield va boxa, sâmbătă, într-un meci demonstrativ împotriva lui Vitor Belfort, 44 de ani. Fostul campion al ”greilor” revine astfel în ring după o absență de mai bine de 10 ani.

Holyfield îl înlocuiește pe Oscar De La Hoya care ar fi trebuit să lupte cu Belfort, dar a fost obligat să intre în carantină după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19.

Demonstrativul dintre Evander Holyfield și Vitor Belfot se va disputa pe parcursul a opt reprize de câte 2 minute. Holyfield a luptat ultima oară în 2011.

Internat pentru analize de rutină, legendarul Pele a fost operat de tumoare la colon

Fostul mare fotbalist Pele este internat de o săptămână în spitalul ”Albert Einstein” din Sao Paolo, iar platforma Globo anunță că acesta a fost operat de tumoare la colon și că este în afara oricărui pericol.

Conform sursei citate, legenda fotbalului mondial a fost internat pentru analize de rutină, dar medicii au decis să-l opereze de urgență.

ADVERTISEMENT

”Mulţumesc Domnului că mă simt bine şi că medicii Fabio şi Miguel au grijă de mine. Sâmbătă am fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru retragerea unei leziuni suspecte la colon. Această tumoră a fost identificată la testele de săptămâna trecută”, a scris Pele pe reţelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pelé (@pele)

În vârstă de 80 de ani, Pele s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultima perioadă. El a suferit deja mai multe operaţii la şold și a urmat mai multe tratamente din cauza problemelor la coloana vertebrală şi la genunchi. De asemenea, în urmă cu mai mulți ani fostului fotbalist i s-a îndepărtat o piatră de la rinichi.

ADVERTISEMENT