Sport

Știrile zilei din sport, miercuri, 22 septembrie. Ianis Hagi, pasă de gol la revenirea la Rangers după ce a avut Covid-19. Video

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri sportive ale zilei de miercuri, 22 septembrie.
22.09.2021 | 20:57
Stirile zilei din sport miercuri 22 septembrie Ianis Hagi pasa de gol la revenirea la Rangers dupa ce a avut Covid19 Video
ADVERTISEMENT
22-09-2021
20:56

Ianis Hagi, pasă decisivă la Rangers

Mijlocașul Ianis Hagi a dat o pasă de gol în partida pe care echipa sa, Rangers, a câștigat-o, pe teren propriu, scor 2-0, în fața formației Livingston, în sferturile de finală ale Cupei Ligii Scoției.

Internaționalul român, intrat pe teren în startul reprizei secunde, a pasat decisiv la primul gol al lui Rangers, reușit de Kemar Roofe. În minutul 48, Hagi, aflat la primul meci după ce a fost infectat cu Covid-19, a primit mingea în partea dreaptă, a centrat în fața porții și Roofe a îndeplinit o simplă formalitate din 4 metri.

22-09-2021
20:02

Mircea Lucescu a pierdut Supercupa Ucrainei în fața rivalei Shakhtar

Echipa Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu a fost învinsă de rivala Shakhtar Donetsk, scor 0-3, în Supercupa Ucrainei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Traore (30, 54) și Alan Patrick (61).

22-09-2021
19:18

România, duel cu Peru în Cupa Davis

România va întâlni Peru, în barajul Grupei Mondiale I a Cupei Davis, s-a stabilit în urma tragerii la sorți de la Londra.

Meciul va avea loc în țara noastră la sfârşitul lunii noiembrie 2021. Echipa care va câştiga această întâlnire va juca anul viitor, în calificările Cupei Davis.

 

22-09-2021
18:21

Mitriță, decisiv pentru PAOK Salonic

Atacantul Alexandru Mitriță a marcat un gol în partida pe care echipa sa, PAOK Salonic, a câștigat-o, în deplasare, scor 2-1, cu formația Panetolikos, în etapa a 3-a a campionatului Greciei.

Internaționalul român a deschis scorul în minutul 31, dar a fost schimbat de antrenorul Răzvan Lucescu în minutul 63. În urma acestei victorii, echipa celor doi români a urcat pe locul 4 în clasament, cu 6 puncte.

Atacantul Alexandru Tudorie a marcat un gol în meciul pe care echipa sa, Arsenal Tula, l-a câștigat, în deplasare, scor 6-1, în fața formației Dinamo Bryansk, din liga a treia, în faza grupelor Cupei Rusiei.

Tudorie a fost introdus pe teren în startul reprizei secunde și a închis tabela în minutul 86.

22-09-2021
17:55

U-BT Cluj-Napoca a cucerit primul trofeu al noului sezon

Campioana României la baschet masculin U-BT Cluj-Napoca a câștigat Supercupa, primul trofeul al noului sezon. Ardelenii s-au impus cu scorul de 89-82 în fața deținătoarei Cupei, CSO Voluntari.

Partida a fost găzduită de Sala Sporturilor din Târgu Jiu și, în ciuda scorului strâns, a fost controlată de la un capăt la celălalt de gruparea ardeleană care s-a aflat la conducere în permanență.

Din tabăra câștigătorilor, cei mai importanți jucători au fost Stewart, autor a 22 de puncte și 6 recuperări, Stipanovic (17 puncte și 7 recuperări) și Richard (17 puncte și 3 recuperări).

22-09-2021
16:26

Stanciu, show total în Cupa Cehiei

Mijlocașul Nicolae Stanciu a reușit un hattrick și a dat o pasă de gol în partida pe care echipa sa, Slavia Praga, a câștigat-o, în deplasare, scor 4-2, în fața formației Slovan Velvary, din liga a treia, în turul 3 al Cupei Cehiei.

Internaționalul român a fost integralist, a marcat în minutele 55, 61 din penalty și 90+1 și a pasat decisiv la reușita lui Traore din minutul 57. De remercat este faptul că Slavia a fost condusă la pauză cu 2-0.

Atacantul Gabriel Iancu a marcat un gol în meciul pe care echipa sa, Akhmat Grozny, a câștigat, în deplasare, scor 3-0, în fața formației Kairat Moscova, din liga a treia, în prima etapă a fazei grupelor din Cupa Rusiei.

Iancu a început ca titular și a înscris golul doi din penalty în minutul 57. Atacantul român a fost înlocuit 10 minute mai târziu.

22-09-2021
13:51

Derby County a intrat în faliment și pierde 12 puncte

Echipa Derby County, antrenată de Wayne Rooney, a intrat în faliment și pierde 12 puncte în clasamentul actual din liga a doua engleză.

Conform BBC, proprietarul clubului, Mel Morris, a spus că problemele cauzate de pandemia de coronavirus l-au costat aproximativ 20 de milioane de lire sterline. Acesta a stat de vorbă în ultimele două zile cu toți opamenii din club, care sunt în pericol să-și piardă locul de muncă.

După deducerea de 12 puncte, Derby County a ajuns pe ultimul loc în Championship cu -2 puncte.

22-09-2021
12:14

Xavi Pascual, Humet, Racoțea și Shebib ratează duelul cu PSG

Dinamo a primit o lovitură grea chiar înaintea meciului cu PSG din Liga Campionilor la handbal masculin. Antrenorul Xavi Pascual, plus jucătorii Humet, Racoțea și Shebib s-au infectat cu COVID-19 și nu au mai făcut deplasarea în capitala Franței.

”Câinii” au debutat entuziasmant în noua ediție a celei mai importante competiții europene intercluburi, 32-29 cu Kielce. Lipsită de aportul celor trei jucători, Dinamo va avea o misiune imposibilă în disputa cu PSG.

Meciul este programat joi, de la ora 21:45 și ar putea reprezenta debutul lui Eduardo Gurbino. Interul dreapta. care a jucat și pentru Barcelona, a venit la Dinamo de la Vardar Skopje.  

22-09-2021
05:41

Marquinhos, pe picior de plecare de la PSG. Chelsea vrea să ofere 100 de milioane de euro în schimbul său

După ce a făcut cele mai răsunătoare transferuri ale acestei veri, în frunte cu Lionel Messi, PSG riscă să rămână fără căpitan. Chelsea a aflat că Marquinhos are gânduri de plecare și pune la bătaie nu mai puțin de 100 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Stamford Bridge, unde ar urma să joace din nou alături de Thiago Silva.

Acest transfer ar face ca brazilianul, care este unul dintre cei mai vechi jucători din lotul vicecampioanei Franței (n.r. joacă la Paris din 2013), să devină cel mai scump fundaș din istorie. Contractul său expiră, însă, abia în vara lui 2024.

Mahmoud Al Mawas și-a găsit echipă după plecarea de la Botoșani și a înscris la primul meci

Sirianului Mahmoud Al Mawas îi merge de minune după despărțirea de FC Botoşani. Nici nu a semnat bine cu israelienii de la Al Shorta, că a și reușit să marcheze primul său gol.

În minutul 42 al partidei cu Al Talaba, sirianul de 28 de ani a deschis scorul, îndeplinind, practic, o simplă formalitate după pasa excelentă oferită de un coechipier din compartimentul ofensiv. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la Al Karamah, Al Arabi, Al Faisaly, Al Muharraq, respectiv Umm Salal și se poate lăuda cu 15 goluri în cele 75 de meciuri jucate pentru echipa națională.

ADVERTISEMENT