LIVE Actualizat 23-06-2021
19:38

Știrile zilei din sport, miercuri, 23 iunie. Și Julien Lopetegui a refuzat oferta lui Tottenham

FANATIK vă prezintă cele mai importante și interesante știri sportive ale zilei de miercuri, 23 iunie.
Stirile zilei din sport miercuri 23 iunie Si Julien Lopetegui a refuzat oferta lui Tottenham
ADVERTISEMENT
23-06-2021
19:38

Toți antrenorii o refuză pe Tottenham

Julien Lopetegui este al cincilea antrenor care o refuză pe Tottenham Hotspur după ce londonezii l-au concediat pe Jose Mourinho la sfârșitul lunii aprilie. Oferta londonezilor a fost anunțată de președintele clubului Sevilla cu care Lopetegui este sub contract. 

Oficialul andaluzilor, Jose Castro, a declarat că Lopetegui a refuzat o ofertă amețitoare din partea celor de la Surs, fără să enunțe valoarea contractului pe care londonezii i l-au oferit. 

Tehnicianul spaniol se alătură astfel, celorlalți patru antrenori pe care Tottenham i-a ofertat în această vară, și care la rândul lor au refuzat colaborarea cu gruparea din nordul Londrei. Este vorba despre Mauricio Pochettino, Paulo Fonseca, Antonio Conte și Gennaro Gattuso.

23-06-2021
18:38

După Fikayo Tomori, AC Milan mai vrea 3 fotbaliști de la Chelsea

Vicecampioana Italiei, AC Milan, transferă tot de la campioana Europei, Chelsea. După funașul Fakyo Tomori, milanezii au pus ochii și pe atacantul francez Olivier Giroud, mijlocașul ofensiv Hakim Ziyech și mijlocașul defensiv Tiemoue Bakayoko.

Acesta din urmă a mai evoluat în roșu și negru în sezonul 2018/2019 când a fost împrumutat la Milano, tot de la Chelsea.

Sky Sports Italia anunță că Olivier Giroud s-a înțeles deja cu AC Milan și va semna un contract care îi va aduce 3,5 milioane de euro pe sezon.

23-06-2021
17:19

Jucătorii lui Liverpool nu pot merge la Tokyo

Vești proaste pentru jucătorii lui Liverpool. Conducerea clubului le-a transmis deja federațiilor internaționale că se va opune convocărilor pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Chiar și Mohamed Salah se află în această situație, deși președintele Federației egiptene de fotbal se declara optimist în privința șanselor ca lucrurile să se regleze până la startul competiției.

Le-am cerut celor de la Liverpool să îl lase pe Salah în echipa olimpică, iar ei au spus că așteaptă acceptul staff-ului tehnic. În final, ei au refuzat pentru că nu vor să piardă niciun jucător la începutul sezonului.

Am vorbit cu Salah și ne-a spus că va încerca din nou să discute cu staff-ul tehnic al lui Liverpool pentru a rezolva această problemă și că va găsi o cale în următoarele două zile”, spunea Ahmed Megahed.

23-06-2021
16:01

Oină pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești

Arena „Ilie Oană” din Ploiești va găzdui, în premieră, pe 3 iulie 2021, Cupa Reginei și Cupa Regelui la oină, evenimente desfășurate, potrivit unui comunicat transmis cu puțin timp în urmă, sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei.

Oina va marca cea mai importantă prezență, din punct de vedere al locației în care a avut loc un meci oficial, cu ocazia desfășurării Cupei Reginei și Cupei Regelui de anul acesta.

Evenimentul va avea loc în data de 03 iulie 2021, începând cu ora 17:45, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, care va găzdui cele două competiții desfășurate sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei.

Mulțumim mult partenerilor noștri, care au făcut posibilă organizarea evenimentului în superbă arena din Ploiești: Primăria și Consiliul Local ale Municipiului Ploiești și CSM Ploiești. Vom reveni cu detaliile legate de programul evenimentului”, anunță Federația Română de Oină.

23-06-2021
14:53

FC Botoșani a transferat un atacant macedonean

FC Botoșani continuă seria achizițiilor pentru sezonul viitor. Atacantul macedonean Petar Petkovski (24 de ani) a semnat un contract pe trei ani și se va alătura lotului condus de Marius Croitoru.

De-a lungul carierei, acesta a evoluat doar în țara natală, la Rabotnicki Skopje și Vardar Skopje, dar se poate lăuda cu 11 meciuri și două goluri în tricoul selecționatei Under 21. „Bine ai venit, Petar Petkovski!”, i-au transmis moldovenii, pe pagina oficială de Facebook.

23-06-2021
12:13

Chelsea a pus ochii pe Robert Lewandowski

Atacantul Robert Lewandowski pare hotărât să nu mai rămână la Bayern Munchen din sezonul viitor, iar Chelsea Londra a început să se interese de condițiile în care îl poate transfera pe polonez.

Conform cotidianului Bild, norvegianul Erling Haaland rămâne prima opțiune pentru gruparea lui Roman Abramovich, dar Lewandowski este opțiunea de rezervă în cazul în care nu vor putea să-l aducă pe jucătorul de la Bayern Munchen.

23-06-2021
09:20

Daniel Opriţia şi-a prelungit contractul cu Steaua

Daniel Opriţa a semnat un nou contract cu Steaua, valabil până în iunie 2023, anunţă site-ul oficial al clubului din Liga 2. De asemenea, au semnat prelungirea şi secundul Fane Nofitovici, dar şi Sorin Bobariu, antrenor cu portarii.

Daniel Opriţa este antrenorul Stelei din 2019 şi şi-a îndeplinit de fiecare dată obiectivul. A obţinut două promovări consecutive şi a dus echipa din Liga 4 până în Liga 2. Are 36 de partide ca antrenor al Stelei, cu 33 de victorii şi 3 remize şi golaveraj 204-13.

23-06-2021
06:04

Ionut Radu rămâne la Inter Milano

Ionuţ Radu va evolua pe Giuseppe Meazza şi în ediția viitoare de campionat. Cel care a făcut anunțul a fost chiar impresarul său, Giuseppe Riso. Agentul a vorbit cu jurnaliștii italieni după ce a ieșit de la negocieri cu șefii lui Inter.

„- Dimarco rămâne?
– Rămâne aici.
– Salcedo şi Radu?
– Rămân toţi aici, inclusiv Sensi”, a declarat Riso pentru fcinternews.it.

Conform celor de la El Mundo Deportivo, internaționalul român era în atenția unor cluburi din Spania și Italia, precum Real Sociedad și Hellas Verona.  Sezonul trecut, Radu a devenit campion cu Inter.

Goalkeeperul a și evoluat pentru echipa antrenată la acea vreme de Antonio Conte, în victoria cu Sampdoria, scor 5-1. Au fost primele minute bifate de român, după ce ultima dată jucase în decembrie 2019.

23-06-2021
05:37

Drăguş s-a întors la Standard Liege după împrumutul la Crotone

Atacantul Denis Drăguş a revenit la echipa belgiană Standard Liege după ce i-a expirat împrumutul de un sezon la Crotone, formație retrogradată din Serie A.

Antrenorul senegalez al echipei Standard Liege, Mbaye Leye, speră că românul va aduce un plus formaţiei sale: ”Denis făcea parte dintre jucătorii cei mai talentaţi când am fost secund la Standard de Liege. Are explozie, viteză şi fotbal bun. Dar există unele lucruri care îl fac să rămână la un anumit nivel.

Trebuie să găsim cheia pentru a-l debloca. Voi face tot posibilul în timpul pregătirii pentru a afla dacă poate aduce un plus echipei. A avut şansa lui la Crotone, unde a început bine. Apoi a avut Covid-19 timp de o lună. A urmat o schimbare de antrenor şi a jucat mai puţin.

Ne poate aduce ceva în plus, în opinia mea. A câştigat experienţă după acest împrumut în Italia. Era cunoscut în România şi a ajuns într-o ţară nouă, unde era necunoscut. Nu este întotdeauna uşor când ajungi de tânăr în străinătate.

Ar fi extraordinar dacă ar avea acest declic în timpul pregătirii şi dacă ar fi conştient de calităţile sale şi de ceea ce poate aduce, mai ales din punct de vedere colectiv”, a declarat Leye, conform walfoot.be.

23-06-2021
05:34

Un fost jucător la Dinamo, aproape de transferul în Serie A

Tânărul portar Aleksandar Mitrovic, care şi-a reziliat contractul cu Dinamo în aprilie din cauza faptului că era neplătit, este foarte aproape de un transfer important în Serie A.

Site-ul tuttomercatoweb.com a scris că jucătorul de 18 ani se află în vederile formației Genoa, dar ar fi urmărit și de echipe din Germania. ”Concurență puternică din Germania, dar Genoa încearcă să forțeze. Următoarele zile vor fi decisive. Roș-albaștrii la muncă, Mitrovic este pe drum”, a anunțat sursa citată.

Legendara echipă Harlem Globetrotters a cerut licenţă NBA

Legendara echipă Harlem Globetrotters, care a călătorit peste tot în lume pentru a promova baschetul spectacol, a cerut o licenţă în NBA, campionatul profesionist nord-american.

Conform cotidianului Marca, profitând de planurile de extindere ale NBA, de la 30 la 32 de echipe, Harlem Globetrotters a transmis o scrisoare prin care solicită un loc în cea mai puternică şi urmărită competiţie de baschet din lume.

ADVERTISEMENT

Harlem Globetrotters este o echipă de baschet demonstrativ, fondată în 1926, la Chicago şi numită iniţial Chicago Globetrotters. Din 1929, a devenit New York Globetrotters şi, ulterior, Harlem Globetrotters, după numele cartierului new-yorkez considerat centrul culturii afro-americanilor din SUA. Sediul formaţiei este acum în Atlanta, Georgia.

Îmbinând baschetul cu teatrul şi comedia, Harlem Globetrotters a ţinut peste 26.000 de spectacole în toată lumea, inclusiv în România.

ADVERTISEMENT
Tags: