Sport

Știrile zilei din sport, miercuri 4 august. Universitatea Craiova se desparte de Ovidiu Bic

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, de miercuri, 4 august.
Stirile zilei din sport miercuri 4 august Universitatea Craiova se desparte de Ovidiu Bic
Ovidiu Bic. Sursă foto: news.ro
ADVERTISEMENT
04-08-2021
18:38

U Craiova se desparte de Ovidiu Bic

Craiova a anunțat pe pagina de Facebook despărțirea de Ovidiu Bic, mijlocașul ajungând în Israel, la Hapoel Ironi Kiryat Shmona, unde va fi coleg cu Stephane Acka, fostul fundaș al oltenilor.

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că mijlocașul central a fost transferat la formația Hapoel Ironi Kiryat Shmona. Mult succes în continuare, Ovidiu!”, se anunță pe pagina de Facebook a oltenilor.

 

04-08-2021
18:02

Contract nou pentru portarul Alisson. Pe ce perioadă a semnat cu Liverpool

Portarul brazilian Alisson și-a prelungit contractul cu FC Liverpool. BBC anunță că noul angajament este pentru o perioadă de șase ani.

Alisson a fost achiziționat în 2018, de la AS Roma, pentru 62,5 milioane de euro. În cele trei sezoane petrecute pe Anfield Road, sud-americanul a devenit campion al Angliei și a cucerit Liga Campionilor.

Marţi, un alt fotbalist brazilian al lui Liverpool, Fabinho, şi-a prelungit contractul până în 2026.

04-08-2021
15:47

O nouă amânare în procesul intentat de Paul Anton clubului Dinamo

Paul Anton este în continuare jucătorul lui Dinamo, după ce Comisia de Soluționare a Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal a amânat pentru a patra oară decizia finală în procesul intent de mijlocaș clubului cu care se află sub contract.

Astfel, cele două părți se vor întâlni din nou în instanță pe data de 11 august, când fotbalistul ar putea fi declarat în sfârșit liber.

„Încetare raporturi contractuale. Amână pronunțarea la data de 11.08.2011”, scrie pe site-ul FRF la punctul trei: Anton Paul vs. SC Dinamo 1948 S.A.

 

04-08-2021
14:55

Mircea Lucescu a fost operat cu succes la Kiev

Antrenorul lui Dinamo Kiev a suferit o intervenție chirurgicală și nu a stat pe banca echipei la amicalul de la Istanbul disputat în compania celor de la Fenerbahce.

De altfel, românul în vârstă de 76 de ani a văzut din tribune primul meci din acest sezon al ucrainienilor, câștigat cu 4-0 în fața celor de la Veres: „Mister a răcit, are și febră. Medicul ne-a zis că, foarte probabil, e din cauza schimbării de temperatură. El a hotărât să nu-l lase lângă echipă, pentru a-i proteja corzile vocale”, a spus asistentul Emil Caras la conferința de presă.

Presa din Ucraina a oferit detalii despre starea lui „Il Luce”: „După partida cu Veres, Lucescu a fost la spital pentru un control mai detaliat. A fost supus unei intervenții chirurgicale, iar operația a reușit. După refacere, tehnicianul va putea relua imediat antrenamentele cu Dinamo”.

04-08-2021
12:36

Van Gaal, în a treia oară pe banca naționalei Olandei

Tehnicianul Louis van Gaal a fost numit oficial  în funcţia de selecţioner al Olandei, înlocuindu-l pe Frank de Boer, care a fost demis după eliminarea prematură de la Euro 2020.

Conform site-ul oficial al federației olandeze, Van Gaal îi va avea ca secunzi pe Danny Blind şi Henk Fraser, în timp ce Frans Hoek va fi antrenorul portarilor. Cei patru au semnat un contract până la Cupa Mondială din 2022.

La 69 de ani, Louis van Gaal va fi selecţioner al Olandei pentru a treia oară, după ce s-a mai aflat pe banca tehnică între 2000-2001 și 2012-2014.

04-08-2021
10:41

Zenga se vaccinează din nou împotriva Covid-19

Antrenorul italian Walter Zenga a decis să se vaccineze din nou împotriva Covid-19 pentru a putea merge la meciurile din campionatul Italiei.

Fostul mare internațional a făcut totul public pe pagina sa de Instagram și a explicat că după ce s-a vaccinat inițial cu serul chinezesc Sinopharm, care nu este însă agreat în Uniunea Europeană, a decis să-și facă două douze de vaccin Pfizer.

”De ce? Ca să am permisul verde și să pot rămâne în Italia pentru a urmări iubitul meu fotbal. Singurul dezavantaj… Va trebui să fac a doua doză peste 20 de zile și voi pierde prima etapă din campionat. Dar ce nu faci pentru dragoste…”, a scris Zenga pe rețelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Walter Zenga (@walterzenga_official)

 

04-08-2021
10:07

Fabinho, încă 5 ani la Liverpool

Mijlocașul brazilian Fabinho și-a prelungit contractul cu FC Liverpool pentru încă cinci sezoane, astfel că el va rămâne pe Anfield Road până în vara anului 2026.

”Sunt încântat că am semnat un nou contract. De la începutul negocierilor am știut că vreau să rămân la acest club, să continuu să joc la Liverpool. Acum este oficial și sunt foarte fericit. În ultimele trei sezoane am fost foarte fericit aici, am învățat multe lucruri.

Am realizat lucruri împreună și pentru mine cred că este cel mai bun loc pentru a continua să cresc, pentru a învăța în continuare de la staff-ul tehnic și de la băieți. Sperăm că vom continua să realizăm lucruri bune”, a declarat Fabinho pentru site-ul oficial al ”cormoranilor”.

04-08-2021
05:28

Reading nu are nicio ofertă pentru Pușcaș

Antrenorul echipei Reading, sârbul Veljko Paunovic, a declarat că pe adresa clubului din liga a doua engleză nu a sosit nicio ofertă pentru atacantul George Puşcaş.

Tehnicianul a făcut această precizare după ce în presă au apărut informaţii că internaţionalul român ar fi dorit de Salernitana şi Kasimpaşa.

”Nu am avut nicio ofertă până acum. Dar este unul dintre jucătorii noştri şi vom căuta să-l implicăm de fiecare dată când are ocazia să ofere echipei calitatea de care avem nevoie pentru a ataca şi a înscrie goluri”, a declarat Paunovic, potrivit presei engleze.

Puşcaş, în vârstă de 25 de ani, a fost adus în Anglia, în august 2019, de la Inter Milano, pentru suma de 7,5 milioane de lire sterline, un record pentru clubul din Championship.

Divock Origi, la un pas de plecarea de la Liverpool

Rezervă de lux la Liverpool, atacantul Divock Origi este foarte aproape să se despartă de ”cormorani” în această vară.

Presa engleză a scris că internaționalul belgian este dorit insistent de managerul lui Wolverhampton Wanderers, Bruno Lage, care este dispus să plătească 15.000.000 de euro pentru transferul acestuia.

ADVERTISEMENT

Însă, Liverpool cere 25.000.000 pe atacantul în vârstă de 26 de ani, care mai este dorit și de Crystal Palace, dar și de un club din Serie A.