Sport

Știrile zilei din sport, duminică 16 ianuarie. Denis Drăguș a adus un punct lui Standard Liege cu Anderlecht. Video

FANATIK vă prezintă în amănunt cele mai importante știri din sport ale zilei de duminică 16 ianuarie. Informații de ultimă oră, rezultate, declarații, totul doar în știrile zilei din sport.
16.01.2022 | 21:30
Stirile zilei din sport duminica 16 ianuarie Denis Dragus a adus un punct lui Standard Liege cu Anderlecht Video
ADVERTISEMENT
16-01-2022
19:35

Denis Drăguș a marcat în minutul 86

Atacantul român Denis Drăguș a ajuns la al patrulea gol marcat în acest sezon pentru echipa belgiană Standard Liege. El a înscris în minutul 86 al meciului jucat în deplasare, cu Anderlecht, egalând scorul, după ce Verschaeren punctase pentru gazde în minutul 32.

Rezultatul este una dintre surprizele consemnate în etapa a 22-a a campionatului Belgiei, în condițiile în care formația din Bruxelles se afla pe locul 4 înaintea partidei, în timp ce echipa la care evoluează Drăguș este pe 14.

În urma acestui rezultat, Anderlecht a adunat 39 de puncte, în timp ce Standard are 24 p, cu 5 mai multe decât formația de pe locul 17, care va juca baraj pentru rămânerea în prima divizie.

Drăguș este la Standard din 2019, dar în sezonul trecut a fost împrumutat la Crotone.

Ei au riscat mult și am încercat să profităm de asta. Sunt fericit că am fost inspirat și am înscris. Ne dorim ca toți atacanții să înscrie. Avem calitate, dar ne trebuie încredere, să arătăm mai multe la meciuri. Sunt încrezător că vor ajuta și colegii mei.

Uneori ai prestații bune, alteori rele. Sunt fericit că nu m-am dat bătut și că am ajutat echipa într-un meci așa important”, a declarat atacantul român după meci.

16-01-2022
17:15

FC Voluntari, înfrângere cu Zaglębie Lubin în ultimul amical al iernii

FC Voluntari a încheiat stagiul de pregătire din Antalya cu un eșec scor 0-1, în fața lui Zaglebie Lubin, formație ocupantă a locului 14 în prima ligă a Poloniei. Unicul gol al partidei a fost înscris de Szysz, cu doar un minut înaintea fluierului final al primei reprize.

Potrivit mesajului publicat pe rețelele de socializare, elevii lui Liviu Ciobotariu se vor întoarce în România pentru a pregăti reluarea campionatului. În prima etapă din 2022, programată sâmbătă, 22 ianuarie, la 14:30, aceștia vor întâlni în deplasare Chindia Târgoviște.

16-01-2022
15:36

Meci perfect pentru SCM Râmnicu Vâlcea la debutul în European League

SCM Râmnicu Vâlcea a făcut instrucție cu formaţia maghiară Vaci NKSE, în primul meci din grupa D a EHF European League la handbal feminin.   

După un început echilibrat de meci, oltencele s-au desprins la 6-3 în minutul 11 și partida a început să curgă într-un singur sens, spre poarta echipei oaspete.

Diferența de zece goluri de la pauză (21-11) s-a menținut până la final și SCM a obținut primul succes în faza grupelor competiției continentale intercluburi, scor final 39-29.

SCM Râmnicu Vâlcea, care a stat în prima etapă în care ar fi trebuit să joace cu Viborg, va disputa meciul următor în deplasare, cu Chambray Touraine Handball, pe 22 ianuarie. 

16-01-2022
08:40

PAOK Salonic, victorie concludentă în Grecia. Trupa lui Răzvan Lucescu a urcat pe locul secund

PAOK Salonic a câștigat cu 3-0 meciul cu OFI Creta din etapa a 18-a a campionatului Greciei și echipa antrenată de Răzvan Lucescu a urcat pe treapta a doua a podiumului.

Victoria s-a conturat abia în repriza a doua prin Dubla lui Kurtic ( min. 55 p. și 76) şi reușita lui Swiderski (84). Internaționalul român Alexandru Mitriţă a prins mai bine de o oră de joc, evoluând până în minutul 63.

În urma acestui succes PAOK s-a apropiat la 8 puncte de liderul Olympiakos Pireu (42 p). Duminică este programat derby-ul dintre Panathinaikos și Olympiakos.

Ousmane Dembele a cerut un contract de 200 de milioane ca să prelungească cu Barcelona

Internaționalul francez Ousmane Dembele are zilele numărat la Barcelona. Catalanii încearcă să ajungă la un acord cu fotbalistul intrat în ultimele șase luni de contract însă, pretențiile financiare ale francezului fac aproape imposibilă continuarea colaborării.

Extrema de 24 de ani a cerut un contract pe 5 ani în valoare de 200 de milioane de euro (20 de milioane pentru fiecare an de angajament), plus 20 de milioane de euro, comision, pentru impresarul lui.

ADVERTISEMENT

Presa iberică anunță că fotbalistul nu va pleca de pe Camp Nou în această iarnă, așa cum sperau șefii Barcelonei, pentru a obține o sumă de transfer, în cazul în care nu vor ajunge la un acord de prelungire a contractului.

Astfel, Ousmane Dembele va pleca gratis la finalul sezonului. 6 partide a bifat Dembele în actualul sezon de La Liga.

ADVERTISEMENT