Sport

Știrile zilei din sport, sâmbătă, 14 august. Horia Tecău și Kevin Krawietz s-au oprit în semifinalele turneului de la Toronto

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, de sâmbătă, 14 august.
Stirile zilei din sport sambata 14 august Horia Tecau si Kevin Krawietz sau oprit in semifinalele turneului de la Toronto
ADVERTISEMENT
14-08-2021
19:26

Tecău și Krawietz au ratat de puțin finala de la Toronto

Perechea Horia Tecău / Kevin Krawietz, cap de serie numărul 4, au pierdut, sâmbătă, în fața perechii croate Nikola Mektic/Mate Pavic, cap de serie 1, meciul din semifinalele turneului de la Toronto, la dublu masculin.

La capătul unei dispute extrem de antrenante, croații s-au impus cu 7-6 (3), 7-6 (12), după o oră şi 49 de minute.

Pentru performanța lor, Horia Tecău şi Kevin Krawietz vor primi câte un cec în valoare de 32.840 de dolari şi câte 360 de puncte ATP.

14-08-2021
18:05

Nicolae Stanciu, pasă de gol în Cehia

Nicolae Stanciu a reuşit o pasă de gol în victoria echipei sale. Slavia s-a impus cu 2-0 pe terenul Mladei Boleslav.

 

 

14-08-2021
17:09

Marian Barbu va arbitra derby-ul Rapid - FCSB

Derby-ul Rapid – FCSB îl va avea la centru pe Marian Barbu din Făgăraş. La cele două tuşe vor fi Vasile Marinescu şi Imre-Lazslo Bucsi, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Lucian Rucsandru. Aron Huzu va fi observatorul partidei.

Marian Barbu a arbitrat-o de două ori pe FCSB, iar roş-albaştrii au câştigat ambele partide: 3-0 la Astra în august 2020 şi 3-1 cu Poli Iaşi acasă, în ianuarie 2021.

Pe Rapid, Marian Barbu a condus-o în Liga 2, la un 3-2 cu FC Buzău în septembrie 2019.

14-08-2021
14:21

Khabib Nurmagomedov a semnat cu o echipă de fotbal din Rusia

Khabib Nurmagomedov, fostul star din UFC, a devenit fotbalist profesionist! Acesta a semnat cu Legion Dynamo, formație aflată în liga a 3-a din Rusia.

„Am descoperit un atacant cu o tehnică bună și cu o viteză de invidiat. De rezistență fizică nu putem să vorbim pentru că avem în față un campion UFC. Khabib poate, chiar și la 32 de ani, să fie un atacant excelent”, a declarat președintele echipei Legion Dynamo.

Khabib Nurmagomedov s-a retras, în urmă cu zece luni, din UFC, acesta fiind neînvins în cușcă.

14-08-2021
13:53

Primul derby din noul sezon, la mare căutare

Clubul Rapid București a anunțat pe rețelele sociale că pentru meciul cu FCSB s-au vândut peste 25.000 de bilete, la care se adaugă alte 3.000 de abonamente.

Astfel, primul derby al noului sezon în Liga 1, Rapid – FCSB, se va disputa într-o atmosferă incendiară, dată fiind rivalitatea dintre fanii celor două echipe.

Dacă cifrele vor fi confirmate, duminică, în ziua meciului, atunci vom vorbi de un nou record de audiență pentru Rapid, la un meci pe teren propriu.

Precedentul record este de 21.320 de fani. S-a întâmplat în 29 septembrie 2011, la meciul din grupele Europa League cu PSV Eindhoven, 1-3, disputat de asemenea, pe Arena Națională.

Gest caritabil al unei medaliate olimpice la Tokyo

Poloneza Maria Andrejczyk a câştigat medalia de argint în proba de aruncarea suliţei la Jocurile Olimpice de la Tokyo. A fost prima ei medalie olimpică din carieră şi, cu toate acestea, nu are de gând să o păstreze.

Poloneza şi-a scos mult râvnitul argint la licitaţie, în scopuri caritabile. Ea speră să obţină o sumă cât mai mare pe medalie, pentru că banii sunt destinaţi unui copil cu grave probleme cardiace. Până acum, s-a ajuns la 44.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Adevărata valoare a medaliei va rămâne pentru totdeauna în inimă. Medalia este doar un obiect, dar poate avea o valoare imensă pentru alţii. Acest argint poate să salveze vieţi în loc să adune praf în dulap. De aceea, am decis să o scot la licitaţie pentru a ajuta copiii bolnavi“, a declarat atleta.

Franck Kessie de la AC Milan s-a accidentat

Veşti proaste pentru AC Milan care trebuie să debuteze în noul sezon de Serie A fără doi oameni extrem de importanţi. După ce l-a pierdut pe Ibrahimovic, clubul milanez nu se va putea baza nici pe mijlocaşul Franck Kessie.

ADVERTISEMENT

Ivorianul a suferit o accidentare care îl va ţine departe de gazon o lună, astfel că va putea reveni la jumătatea lunii septembrie. AC Milan începe sezonul pe 23 august, de la 21:45, la Sampdoria. Până atunci, are programat un amical cu Panathinaikos, astă seară, de la 21:30.

Discuţii pentru prelungirea contractului

Chiar dacă va lipsi de la primele meciuril oficiale, Kessie rămâne un jucător exponenţial pentru Milan. Cu 13 goluri şi 6 assisturi în 37 de etape în sezonul precedent, ivorianul îşi doreşte un nou contract. Clubul vrea să profite şi să îi prelungească înţelegerea scadentă în 2022.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a cerut un salariu apropiat de cel al lui Ibrahimovic, în jur de 7 milioane de euro, dar conducere i-a oferit, până în acest moment, numai 5,5 milioane. Negocierile sunt intense şi sunt şanse mari să se ajungă la un nou acord, scriu cei de la tuttomercatoweb.com.

  • 55 de milioane de euro este cota de piaţă a mijlocaşului ivorian, care are 24 de ani.