Sport

Știrile zilei din sport, sâmbătă 18 septembrie. Incidente grave la Lens – Lille. Fanii s-au luat la bătaie. Video

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, de sâmbătă 18 septembrie
18.09.2021 | 20:00
Stirile zilei din sport sambata 18 septembrie Incidente grave la Lens  Lille Fanii sau luat la bataie Video
ADVERTISEMENT
18-09-2021
16:33

Incidente șocante în Ligue 1

Meciul Lens – Lille, din etapa a 6-a din Ligue 1, a fost întrerupt la pauză din cauza incidentelor create de suporteri.

Imediat după ce arbitrul a pus capăt primelor 45 de minute, iar jucătorii au plecta la cabine, fanii gazdelor au invadat terenul și au mers spre peluza oaspeților pentru a se răfui cu suporterii lui Lille.

Oficialii prezenți la stadion au intrat de urgență într-o ședință și au decis într-un final că partida poate fi reluată, lucru care s-a întâmplat după o pauză de 30 de minute.

Este al treilea eveniment de acest fel de la începutul sezonului competițional în Franța, după incidentele de la Montpellier – Marseille, când s-a aruncat cu petarde și după suspendarea partidei Nice – Marseille cu 15 minute înainte de fluierul final.

18-09-2021
12:59

România și Portugalia la egalitate după primele meciuri din Cupa Davis

Echipele României și Portugaliei se află la egalitate, scor 1-1, după prima zi a întâlnirii din cadrul Grupei Mondiale I din Cupa Davis.

În primul meci, Filip Jianu, locul 317 ATP, a fost învins de Joao Sousa, poziția 150 în clasamentul mondial, scor 3-6, 5-7, după o oră şi 26 de minute. În cel de-al doilea joc, Marius Copil, locul 250 ATP, s-a impus în fața lui Gastao Elias, poziția 215 în ierarhia mondială, scor 6-4, 6-3, după o oră și 22 de minute.

Duminică vor avea loc următoarele meciuri:

  • Marius Copil/Horia Tecău – Gastao Elias/Joao Sousa
  • Marius Copil – Joao Sousa
  • Filip Jianu – Gastao Elias

18-09-2021
07:35

Simona Halep a făcut anunțul așteptat de toată lumea la două zile după căsătorie

Fostul lider mondial Simona Halep își va continua cariera sportivă. Căsătoria cu Toni Iuruc nu-i va afecta planurile de viitor în ceea ce privește tenisul. În vârstă de 29 de ani, a 11-a jucătoare a lumii a dezvăluit cât va mai continua să evolueze în circuitul mondial.

”Mai vreau să joc doi-trei ani… trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla.

Fac ce pot, de acum încolo ceea ce va veni este un bonus. Îmi place mult tenisul şi cred că pot să mai joc la nivel înalt. Anul viitor va fi un program încărcat, dar voi fi sută la sută pentru tenis.

Anul acesta a fost greu din cauza accidentărilor, dar sper că anul viitor o să fiu sănătoasă şi o să joc tot ce îmi propun”, a spus Simona Halep.

18-09-2021
07:35

Julian Nagelsmann face apel la tehnologie pentru dezvoltarea fotbalului

Antrenorul Julian Nagelsmann de la Bayern Munchen solicită introducerea tehnologiei folosite în fotbalul american, pentru ca și fotbalul jucat pe ”Bătrânul Continent” să facă un pas înainte pe scara evoluției.  

”Fotbalul american este mult mai avansat din punct de vedere tehnologic decât fotbalul nostru. Fundaşul are căşti pentru a-şi asculta antrenorul. Cred că avem şi noi nevoie de asta.

Fotbalul nu trebuie să se mai ascundă în spatele tradiţiei şi să revoluţioneze”, a declarat Nagelsmann, citat de cotidianul spaniol AS.

În vârstă de 34 de ani, Julian Nagelsmann a semnat în primăvara acestui an cu Bayern Munchen un contract valabil până în 2026. Pentru a-și asigura serviciile lui bavarezii au plătit 25 de milioane de euro celor de la RB Leipzig.

Joan Laporta vrea să facă pace cu fanii Barcelonei. Ce super fotbalist e ținta șefului de pe Camp Nou

Barcelona trece printr-una dintre cele mai grele perioade din întreaga istorie a clubului. Secătuită de lichidități gruparea de pe Camp Nou a pierdut în această vară doi jucători extrem de importanți – Lionel Messi și Antoine Griezmann.

Debutul în noua ediție a Ligii Campionilor a fost unul de coșmar 0-3 cu Bayern Munchen și fanii sunt tot mai nemulțumiți de conducerea clubului. Pentru a face pace cu proprii suporteri, președintele Joan Laporta încearcă să dea o super lovitură.

ADVERTISEMENT

Paul Pogba, al cărui contract cu Manchester United expiră vara viitoare, este ținta oficialilor catalani. Potrivit fourfourtwo.com impresarul internaționalului francez, Mino Raiola, este deschis unei mutări pe Camp Nou.

Însă, pentru a-și sigura serviciile închizătorului, Barcelona va trebui să facă un semnificativ efort financiar. Paul Pogba este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din Premier League.

ADVERTISEMENT
Tags: