LIVE Actualizat 23-10-2021
20:06

Știrile zilei din sport, sâmbătă 23 octombrie. Benny Adegbuyi, învins prin KO la ”Glory Collision 3”. Video

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, sâmbătă 23 octombrie.
23.10.2021 | 21:24
Stirile zilei din sport sambata 23 octombrie Benny Adegbuyi invins prin KO la Glory Collision 3 Video
ADVERTISEMENT
23-10-2021
20:06

Benny Adegbuyi, înfrângere dureroasă prin KO

Luptătorul Benny Adegbuyi a fost învins KO de croatul Antonio Plazibat în repriza a doua a întâlnirii ce a avut loc la ”Glory Collision 3”.

Românul a fost pus la podea prima dată în repriza întâi, după o combinație de pumni a croatului. Finalul lupătei a venit în repriza a doua, atunci când Benny a fost făcut KO după o dreaptă năucitoare a lui Plazibat. Adegbuyi a încercat să să continue lupta, dar se clătina serios în timpul numărătorii și arbitrul a oprit meciul.

Benny Adegbuyi ar fi trebuit să lupte împotriva lui Jamal Ben Saddik, însă i s-a schimbat adversarul cu doar două săptămâni înainte de gală. Marocanul a fost mutat în main-event-ul ”Glory Collision 3”, urmând să-l întâlnească pe campionul olandez Rico Verhoven.

23-10-2021
14:15

Olaru a ratat șansa titlului de dublu la Kremlin Cup

Perechea Raluca Olaru/Nadia Kichenok (România/Ucraina), cap de serie numărul 4, a pierdut finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 500 Kremlin Cup.

Olaru şi Kichenok au fost învinse de cuplul Jelena Ospatenko/Katerina Siniakova (Letonia/Cehia), cap de serie numărul 2, scor 2-6, 6-4, 8-10, într-o oră şi jumătate. Câştigătoarele turneului au obţinut 25.230 de dolari şi 470 de puncte, iar învinsele din finală 17.750 de dolari şi 305 puncte.

23-10-2021
09:13

Ashleigh Barty, la final de sezon în 2021

Numărul unu mondial a anunțat că sezonul s-a încheiat pentru ea și nu va mai participa nici măcar la Turneul Campioanelor.

„Vreau să anunț pe toată lumea că nu voi mai participa la niciun turneu în 2021, aici incluzând și Turneul Campioanelor din Mexic”, a anunțat câștigătoarea de la Wimbledon din acest an.

Australianca a explicat de ce a luat această decizie, mai ales că sezonul va debuta pe „pământ natal” și își dorește enorm să cucerească titlul de Grand Slam la Australian Open: „A fost o decizie dificilă, dar trebuie să prioritizez recuperarea mea după acest sezon și să am o pregătire foarte bună pentru turneele din Australia. Voi face tot ce-mi stă în putință să câștig Australian Open. Abia aștept să joc din nou acasă”.

Fiica lui Gheorghe Hagi se lansează în televiziune

Kira Hagi a demarat un nou proiect la postul „Aleph News” unde va prezenta rubrica „Smart is the new cool”.

Vineri, 22 octombrie a debutat un episod în care actrița de 25 de ani prezintă „Herculane Project”, un proiect prin care mai mulți tineri din Băile Herculane își propun să reabiliteze mai multe monumente istorice din stațiunea balneo-climaterică.

ADVERTISEMENT

„Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine! Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu!”, a anunțat Kira Hagi pe contul ei de Instagram.

FCM Bacău ar putea reveni în prim planul fotbalului românesc

Fosta echipă a lui Dumitru Sechelariu a fost desființată în 2014, însă suporterii nu au lăsat să moară această echipă și vor să recupereze sigla și palmaresul echipei de la fratele fostului primar din Bacău, Sergiu Sechelariu.

ADVERTISEMENT

În acest moment în oraș există trei echipe care evoluează la nivel de Liga a treia: Aerostar, Dinamo şi CSM, însă suporterii visează că FCM Bacău va renaște și va redeveni un club important în România.

Sergiu Sechelariu este dispus să cedeze sigla și palmaresul lui FCM Bacău dacă primăria va susține echipe să promoveze în Liga, iar lui meritele lui Dumitru Sechelariu vor fi în sfârșit recunoscute: „Ofer cu titlu GRATUIT – municipalității (Primăriei Bacău) atât Palmaresul cât și Sigla Fcm Bacău”, a anunțat omul de afaceri pe Facebook.

ADVERTISEMENT