Sport

Știrile zilei din sport, sâmbătă 3 iulie. Junior Morais a fost prezentat oficial de Rapid

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, de sâmbătă, 3 iulie.
03.07.2021 | 21:54
Stirile zilei din sport sambata 3 iulie Junior Morais a fost prezentat oficial de Rapid
ADVERTISEMENT
03-07-2021
18:57

Junior Morais s-a întors în România și a semnat cu Rapid

Fundașul de 34 de ani a revenit în România, a semnat cu Rapid, și a fost prezentat oficial în echipamentul giuleștenilor. Liber de contract după despărțirea de Gaziantep (Turcia), Junior Morais a ajuns la un acord cu președintele Daniel Niculae și va îmbrăca tricoul alb-vișiniu în noul sezon.

Junior Morais  este al șaselea transfer reușit de Rapid în această vară, după Dragoș Grigore, Nicolae Carnat, Alexandru Albu, Claudiu Belu și Ljuban Crepulja.

”Deja mă simt foarte fericit alături de băieți, parcă am venit într-o familie, ceea ce îmi confirmă faptul că am venit la o echipă mare, la care toata lumea vrea să joace. Abia aștept startul de campionat, să îi ascult pe suporteri. Sunt cei mai nebuni din țară și sunt nerăbdător să îi văd și să joc pe noul Giulești”, a spus brazilianul.

03-07-2021
15:04

Verstappen, al patrulea pole position în acest sezon

Olandezul Max Verstappen (Red Bull Racing) va porni de pe prima poziţie a grilei de start în Marele Premiu al Austriei, a noua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Pentru Verstappen este al patrulea pole position din acest sezon și al treilea consecutiv. Pe circuitul din Spielberg, pe locul doi în calificări s-a clasat Lando Norris (Marea Britanie, McLaren), iar pe trei a terminat Sergio Perez (Mexic, Red Bull Racing).

Cursa va avea loc duminică, de la ora 16:00.

03-07-2021
10:34

Olimpicii vor juca două amicale la Mogoșoaia

Echipa națională olimpică a României a juca două meciuri amicale înainte de plecarea spre Tokyo pentru participarea la Jocurile Olimpice.

În zilele de 10 și 13 iulie, la baza de la Mogoșoaia, elevii lui Mirel Rădoi vor întâlni reprezentativa U23 a Arabiei Saudite, calificată și ea la turneul final de la Tokyo.

FRF a anunțat pe site-ul oficial că cele două partide amicale nu vor fi televizate, iar spectatorii nu vor avea acces în tribune.

03-07-2021
09:51

Hamilton, încă doi ani la Mercedes

Pilotul britanic Lewis Hamilton şi-a prelungit contractul cu Mercedes pentru încă două sezoane, această înțelegere fiind valabilă până la finalul anului 2023.

În vârstă de 35 de ani, Hamilton evoluează pentru Mercedes din 2013 şi cu echipa germană a câştigat titlul mondial de şase ori.

“Este greu de crezut că au trecut aproape nouă ani de când lucrez cu această echipă incredibilă și sunt încântat că vom continua parteneriatul nostru încă doi ani. Am realizat atât de multe împreună, dar mai avem multe de realizat, atât pe pistă, cât și în afara acesteia”, a scris britanicul pe rețelele de socializare.

03-07-2021
07:47

Horșia și Lixandru, împrumutați de FCSB la Gaz Metan

Mijlocașii echipei FCSB, Ovidiu Horșia și Mihai Lixandru, vor evolua în sezonul viitor sub formă de împrumut la Gaz Metan Mediaș.

Site-ul gazisti.ro anunță că cele două cluburi au ajuns la o înțelegere în acest sens și urmează ca transferurile să fie oficializate. Horșia, în vârstă de 20 de ani, etse mijlocaș dreapta și a mai fost împrumutat de ”roș-albaștri” și în sezonul precedent la Gaz Metan. Lixandru (20 de ani) jocă închizător, iar în stagiunea trecută a fost împrumutat la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Gaz Metan a mareușit aducerea mijlocașul Răzvan Grădinaru, ultima dată la FC Viitorul, acesta semnând un contract pe două sezoane. Șa capitolul plecări, Ze Manuel se alătură celorlalți jucători care au părăsit deja gruparea din Mediaș: Răzvan Pleșca, Ionuț Larie, Mihai Butean, Ondrej Baco, Ricardo Valente și Idrisa Sambu.

03-07-2021
07:33

Vitor Pereira, noul antrenor al lui Fenerbahce

Portughezul Vitor Pereira a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei Fenerbahce Istanbul, care în sezonul precedent a terminat pe poziția a treia, ratând titlul în ultima etapă.

Antrenorul în vârstă de de 52 de ani era fără angajament din decembrie 2020, când a plecat de la Shanghai SIPG. Pereira este la a doua experienţă la Fenerbahce, echipă pe care a dus-o pe locul doi în sezonul 2015-2016.

Andre Silva a semnat cu RB Leipzig

Atacantul portughez al formației Eintracht Frankfurt, Andre Silva, a semnat un contract cu RB Leipzig până în vara anului 2026.

Gruparea din Leipzig a plătit 23 de milioane de euro pentru fotbalistul în vârstă de 25 de ani care nu a reușit niciun gol la Euro 2020.

ADVERTISEMENT

Andre Silva, care mai avea doi ani de contract cu Eintracht Frankfurt, a fost al doilea cel mai bun marcator din Bundesliga în sezonul precedent, cu 28 de reușite.