LIVE Actualizat 05-06-2021
18:18

Știrile zilei din sport, sâmbătă 5 iunie. Destinaţie surpriză pentru Gianluigi Donnarumma

FANATIK vă prezintă cele mai importante și interesante știri sportive ale zilei de sâmbătă, 5 iunie.
05.06.2021 | 15:25
Stirile zilei din sport sambata 5 iunie Destinatie surpriza pentru Gianluigi Donnarumma
ADVERTISEMENT
05-06-2021
18:18

Gianluigi Donnarumma ar putea să ajungă la AS Roma

Walter Zenga a vorbit despre Gianluigi Donnarumma, portarul lui AC Milan şi al echipei naţionale a Italiei, şi a anunţat că acesta ar putea să ajungă la AS Roma, noua formaţie a lui Jose Mourinho, şi nu la Juventus.

“Se duce la Juventus? Din punctul meu de vedere, ar putea merge la Roma. Fără să intre în discuție salariul, un jucător liber ca Donnarumma ar trebui să meargă la un club unde să joace, mai degrabă decât să semneze cu o echipă la care există un portar ca Szczesny”, a spus Walter Zenga pentru Corriere dello Sport.

05-06-2021
12:25

Fost junior al lui AC Milan, victimă a rasismului

Un fost fotbalist de numai 20 de ani și-a pus capăt zilelor. Este vorba de Seid Visin, fost coleg de cameră cu Gianluigi Donnarumma la grupele de copii și juniori ai lui AC Milan.

Corriere Della Sera notează că trupul neînsuflețit a fost găsit în apartamentul fostului fotbalist însoțit de o scrisoare de adio, în care Seid Visin și-a justificat gestul prin faptul că ar fi fost ținta constantă a atacurilor rasiste.

Visin a renunțat la cariera fotbalistică și își găsise un loc de muncă. A cedat, însă, în fața insultelor. AC Milan a postat un mesaj de condoleanțe pentru familia care l-a adoptat pe Seis Visin, originar din Etiopia.

05-06-2021
10:20

Ruben Dias, ales jucătorul sezonului în Premier League

Ruben Dias a câştigat premiul de cel mai bun fotbalist al sezonului în Premier League. Fundaşul central a fost transferat de Manchester City în toamna anului trecut şi a avut un impact imediat în jocul campioanei Angliei. La vot au participat fanii Premier League, cei 20 de căpitani ai echipelor şi experţi ai fotbalului britanic.

Fundaşul de 24 de ani a mai primit un premiu similar din partea Asociația Jurnaliștilor Sportivi din Anglia. Acum, Ruben Dias s-a duelat cu Kevin De Bruyne (Manchester City), Bruno Fernandes (Manchester United), Jack Grealish (Aston Villa), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Mason Mount (Chelsea), Salah (Liverpool) şi Tomas Soucek (West Ham United) pentru marele premiu.

05-06-2021
07:47

Neymar a dat gol și pasă decisivă cu Ecuador

Brazilia a câștigat cu 2-0 meciul cu Ecuador, din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, grație evoluției încântătoare a lui Neymar jr.

Starul lui PSG a pasat decisiv pentru Richarlison, în minutul 65, și fotbalistul lui Everton a înscris cu ajutorul portarului advers, surprins de execuția brazilianului.

Neymar și-a încununat evoluția cu reușita de la punctul cu var, din minutul 90+4. După cinci etape disputate în calificările pentru CM din Qatar, Brazilia are maximum de puncte și este prima în clasament, având un avans de 4 puncte în fața Argentinei.  

05-06-2021
07:36

Koeman continuă la Barcelona. Depay şi Wijnaldum următoarele ținte ale catalanilor

Președintele Barcelonei, Joan Laporta, și antrenorul Ronald Koeman au ajuns la un acord și olandezul va antrena gruparea de pe Camp Nou și în sezonul viitor. Deși a ratat principalele obiective, titlul în La Liga și trofeul Champions League, înlăturarea lui Ronald Koeman era extrem de dificilă.

Pentru a-i rezilia contractul scadent abia anul viitor, catalanii ar fi trebuit să-i achite olandezului nu doar salariul, ci și despăgubiri uriașe. Este vorba despre aproape 18 milioane de euro, sumă deloc ușor de suportat în contextul problemelor financiare cu care se confruntă clubul.

Pe de altă parte, odată cu reînnoirea acordului de colaborare a lui Koeman, la Barcelona ar putea ajunge în această vară Memphis Depay, de la Lyon și Georginio Wijnaldum, acesta din urmă liber de contract după despărțirea de Liverpool.

05-06-2021
07:28

Antonio Conte a refuzat-o pe Tottenham

Antonio Conte și Tottenham Hotspur au fost aproape să ajungă la un acord privind preluarea echipei de către tehnicianul italian care a cucerit recent titlul în Italia cu Inter Milano.

Însă, potrivit BBC, negocierile au căzut din cauza diferenței dintre cerere și ofertă. Conte a solicitat un contract în valoarea de 23 de milioane de euro pentru el și staff-ul său, cu 3 milioane mai mult decât ofereau londonezii.

Sursa citată menționează și faptul că lui Conte i s-a impus ca staff-ul pe care urma să-l ajute să nu fie mai mare de 4 persoane.

Unde se mută Sepsi Sfântu Gheorghe pentru meciurile din cupele europene

Oficialii clubului Sepsi Sfântu Gheorghe au ajuns la un acord cu autoritățile din Ploiești și vor evolua pe arena ”Ilie Oană” în meciurile din Conference League.

Lucrările la noua arenă din Sfântu Gheorghe, de 8.400 de locuri, sunt ușor întârziate, astfel că aceasta nu va fi gata la timp pentru a găzdui meciuri în cupele europene.

ADVERTISEMENT

În plus, pentru a fi omologat de UEFA, noul stadion, oficialii covăsneni trebuiau să întrunească o mulțime de criterii care fac aproape imposibilă inaugurarea arenei la timp.

”Am vorbit la Ploieşti şi am primit un răspuns care mă face mândru, anume că pentru Sepsi întotdeauna va fi deschis stadionul din Ploieşti. Deci aceasta ar fi varianta de back-up.

ADVERTISEMENT

Ca să fie omologat stadionul, sunt o groază de cerinţe. Am cerut să vină toţi constructorii din Sfântu Gheorghe să stăm de vorbă să vedem dacă putem să realizăm ceea ce ne cer ei. Dacă nu, atunci va trebui să ne mutăm în Ploieşti”, a explicat Dioszegi Laszlo, pentru covasnamedia.ro.