Sport

Știrile zilei din sport, vineri 20 august. Dennis Man marchează în primul meci al Parmei din Serie B. Reacția fanilor

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, de vineri, 20 august
Stirile zilei din sport vineri 20 august Dennis Man marcheaza in primul meci al Parmei din Serie B Reactia fanilor
ADVERTISEMENT
20-08-2021
19:52

Dennis Man continuă să fie în formă și în noul sezon. Românul a marcat un gol pentru Parma în duelul cu Frosinone, chiar în primul meci al sezonului din Serie B.

Man a marcat în minutul 52, când scorul era 1-1. Astfel, Parma reușește să întoarcă scorul după ce Frosinone deschisese scorul în minutul 31.

VEZI VIDEO GOLUL: 

Fanii Parmei au luat cu asalt rețelele de socializare și au postat mai multe mesaje de admirație după reușita lui Dennis Man: „Mai mult sau mai puțin, Parma în premieră în Serie B.

Cuplul Tutino – Dennis Man, cu italianul care apare se află în atacul echipei, promite multe și a lăsat deja o acțiune bună intrând în spațiile pe care Frosinone le-a lăsat pe acea aripă dreaptă”.

20-08-2021
19:36

Isăilă, înfrângere la debutul în noul sezon

Echipa Bani Yas, antrenată de Daniel Isăilă, a început sezonul din Emiratele Arabe Unite cu o înfrângere pe teren propriu, scor 0-1, în fața formației Al Wasl.

Oaspeții au înscris unicul gol al întâlnirii prin brazilianul Ramiro, în minutul 90+3.

20-08-2021
18:45

Suporterii Farului, coregrafie impresionantă

Suporterii echipei Farul Constanța au pregătit un show pirotehnic pentru meciul cu Dinamo București, din etapa a 6-a a Ligii 1, care se dispută pe stadionul din Ovidiu.

Fanii din ”Peluza Marină” au aprins torțe în startul întâlnirii și au creat o atmosferă cu adevărat incendiară.

20-08-2021
16:15

Ronald Koeman îl scoate din lot pe Pedri după meciul cu Bilbao

Ronald Koeman a decis ca Pedri să ia o pauză după meciul Barcelonei cu Athletic Bilbao, Pedri jucând nu mai puțin de 73 de meciuri în sezonul trecut.

„Ne-am gândit pentru mai mult timp la ce e mai bine pentru Pedri. Va juca împotriva lui Bilbao, dar după asta va lua o vacanță de două săptămâni.

Am luat această decizie deoarece nu voiam să ajungem la accidentări în noiembrie/decembrie. Este imposibil să joace la fel de multe meciuri în acest sezon, având în vedere că urmează și alte două competiții în vară. Are nevoie de odihnă cel puțin două săptămâni”, a spus Ronald Koeman înainte de meciul cu Athletic Bilbao.

20-08-2021
14:44

Christian Pulisic are Covid-19

Atacantul american al echipei Chelsea, Christian Pulisic, a fost testat pozitiv la coronavirus și a intrat în izolare urmând să rateze derby-ul cu Arsenal.

”Absenţa lui Christian este, din nefericire, destul de uşor de explicat, a avut un test pozitiv şi trebuie să urmeze protocoalele”, a declarat antrenorul lui Chelsea, Thomas Tuchel, conform BBC.

În schimb, managerul german a anunțat că marocanul Hakim Ziyech şi francezul Ngolo Kante au revenit la antrenamente şi ar putea fi recuperaţi în timp pentru derby-ul Londrei.

20-08-2021
13:08

Nadal a încheiat sezonul din cauza unei accidentări

Spaniolul Rafael Nadal, locul 4 ATP, a anunţat că nu va mai juca în acest sezon, el având în continuare probleme la piciorul stâng.

”Îmi pare foarte rău să anunţ că nu voi mai putea continua să joc tenis în sezonul 2021, dar după cum ştiţi am avut prea multe probleme la picior în ultimul an, am ratat multe turnee importante, ca US Open acum, Wimbledon, Olimpiada…

După ce am revenit de la Toronto am discutat cu familia, cu echipa mea şi cu medicii pentru a înţelege ce se întâmplă, dar piciorul nu este în regulă acum. A trebuit să luăm această decizie, dar sunt încrezător că mă voi reface sută la sută şi că voi putea lupta din nou pentru cele mai importante lucruri.

Accidentarea nu este ceva nou. Este aceeaşi pe care o am din 2005, când medicii erau negativi cu privire la cariera mea, dar am avut o carieră la care nici măcar nu visam, aşa că sunt încrezător că mă voi recupera din nou. O să lupt în fiecare zi pentru a reuşi. Sper să vă revăd în curând”, a scris Nadal pe rețelele de socializare.

20-08-2021
12:10

Diego Costa șochează: „Dacă mama ar fi pe teren, și-ar trebui să o bat casă câștig, aș face-o!”

Diego Costa a oferit declarația zilei după ce a semnat cu brazilienii de la Atletio Mineiro: „Dacă mama ar fi pe teren, și-ar trebui să o bat casă câștig, aș face-o. O să fac orice ca să câștig!”

Atacantul spaniol de 32 de ani a semnat cu liderul din campionatul Braziliei un contract valabil până la data de 31 decembrie 2022. Costa s-a despărțit de Atletico Madrid la finalul lunii iunie după ce în sezonul trecut a marcat doar două goluri și a evoluat în șapte partide. A înscris ultima oară pe 22 decembrie în minutul 87 al partidei cu Real Sociedad. 

Atletico Mineiro va întâlni în sferturile de finală ale Cupei Libertadores pe River Plate. În meciul tur, brazilienii au câștigat în Argentina cu scorul de 1-0 și au prima șansă la calificare.

20-08-2021
08:04

Vizită de lucru pe șantierul stadionului Santiago Bernabeu

Real Madrid îşi reconstruieşte stadionul, iar vedetele ”los blacos” au fost în vizită pentru a lua pulsul lucrărilor. Karim Benzema, Luka Modric și ceilalți galactici nu au ratat prilejul de a se fotografie chiar în mijlocul șantierului.

Modernizarea stadionului “Santiago Bernabeu” ar trebui să fie gata până la finalul anului 2022, iar principala modificare va fi suferită de faţada arenei, aceasta fiind şi cea mai costisitoare parte a planului.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid)

 

Înaintea începerii lucrărilor, stadionul celor de la Real Madrid avea o capacitate de 80.243 de locuri, iar după modernizare va avea cu unul mai puțin.

20-08-2021
05:30

Karim Benzema va juca la Real Madrid până în 2023. Clubul i-a fixat o clauză extraterestră

Internaționalul francez Karim Benzema va semna un nou contract cu Real Madrid, valabil până în 2023. Actuala înțelegere cu gruparea de pe Santiago Bernabeu expira vara viitoare însă, începutul de sezon excelent, cu o dublă în meciul cu Alaves, i-au convins pe șefii madrilenilor să-i ofere un nou acord.

Mai mult, fotbalistul de 33 de ani are și o clauză de reziliere în valoare de un miliard de euro. Atacantul, cotat de site-ul Transfermarkt la 25 de milioane de euro, evoluează la Real Madrid din 2009 când a fost achiziționat de la Lyon.

Karim Benzema a evoluat în tricoul madrilenilor în 559 de partide oficiale, în toate competițiile și a marcat 281 de goluri.

20-08-2021
05:29

Meci de gală pentru Oțelul Galați, la 10 ani de la câștigarea titlului

Vineri, de la ora 19:00, pe stadionul Oțelul din Galați, se va disputa un amical între Campionii Oțelului și Legendele României, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la câștigarea titlului de campioană de către gruparea dunăreană.

La fel ca și în urmă cu un deceniu, echipa este pregătită de Dorinel Munteanu. În echipa Campionii Oțelului vor evolua, între alții, Grahovac, Silviu Ilie, Marius Pena, Sârghi, Iorga, Neagu, Cojoc, Râpă sau Antal.

Din echipa Legendele României fac parte Florin Prunea, Gică Mihali, Adrian Mihalcea, Marian Aliuță, Daniel Florea, Florentin Petre, Dorinel Munteanu, Tibor Selymes, Marian Aliuță, Marian Ivan, Ianis Zicu, Ciprian Marica, Vasile Maftei, Cătălin Munteanu, Ion Viorel sau Viorel Tănase.

CFR Cluj somată să plătească banii pe Ulrich Meleke

Comisia de soluționare a litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal a somat clubul CFR Cluj să achite suma de 250.000 de euro + TVA clubului FC Botoșani, în schimbul transferului lui Ulrich Meleke.

Campioana României nu a respectat termenele de plată în cazul apărătorului ivorian, iar oficialii clubului din Moldova s-au adresat Comisiilor din cadrul FRF, care au decis că feroviarii trebuie să plătească urgent banii datorați, în condițiile în care scadența de plată era la 14 iulie.

ADVERTISEMENT

”AFC BOTOŞANI vs. FC CFR 1907 CLUJ SA – Pretenţii financiare – Admite în parte cererea clubului reclamant. Obligă clubul pârât la plata indemnizaţiei de transfer pentru jucătorul Meleke Ulrick şi a taxei de procedură. Cu recurs în termen de 5 zile. Pronunţată azi, 18.08.2021, în şedinţă nepublică, la sediul LPF”, se arată într-un comunicat al LPF.

În cazul în care nu vor achita banii în termen de 5 zile, ardelenii riscă să fie excluși din competițiile continentale. CFR are același termen pentru a contesta decizia Comisiilor.

ADVERTISEMENT