Sport

Știrile zilei din sport, vineri, 24 septembrie. FC U Craiova a transferat un fost portar al lui Dinamo

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri sportive ale zilei de vineri, 24 septembrie.
24.09.2021 | 20:34
Stirile zilei din sport vineri 24 septembrie FC U Craiova a transferat un fost portar al lui Dinamo
ADVERTISEMENT
24-09-2021
18:12

FC U Craiova a anunțat un nou transfer

Oficialii grupării patronate de familia Mititelu, FC U Craiova 1948 au oficializat transferul lui Alberto Cobrea. Portarul de 30 de ani era liber de contract după ce în sezonul precedent a evoluat la CSM Reșița.

Cobrea s-a născut în Germania și-a făcut junioratul în Italia și a mai evoluat în România la CS Mioveni, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, Dnamo, FC Botoșani și Politenica Iași.

 

După 9 etape FC U Craiova este pe 13 în clasament, cu 8 puncte și a încasat 10 goluri. Oltenii îi mai au în lot, pentru postul de portari, pe Sorin Mogoșanu, austriacul Armin Gremsl și tânărul Robert Popa.

24-09-2021
17:21

Campioana României la baschet feminin Sepsi Sfântu Gheorghe a ratat la mustață calificarea în Euroligă

Sepsi Sic Sfântu Gheorghe a terminat pe poziția a doua în grupa de calificare în Euroliga de baschet feminin.

Gruparea covăsneană a organizat turneul de calificare pe care l-a încheiat pe locul 2, în urma formației KSC Szekszard din Ungaria. Pe poziția a treia a încheiat Bellona Kayseri din Turcia.

Deși a ratat calificarea în Euroligă, campioana României va continua să joace în competițiile continentale intercluburi, în Eurocup, unde se va duela cu echipele Győr din Ungaria, BC Prometei din Ucraina și învingătoarea dintre Elazig Il Özil Idarespor din Turcia și grecoaicele de la PAOK Salonic.  

24-09-2021
14:38

Messi s-a accidentat și va lipsi și cu Montpellier

Echipa medicală a vicecampioane Franței, PSG, a anunțat că starul argentinian Lionel Messi nu va juca nici în meciul cu Montpellier programat sâmbătă, în a 8-a etapă din Ligue 1.

Argentinianul a suferit o accidentare la genunchi și, deși se antrenează cu restul colegilor, o decizie finală privind integrarea lui în programul normal de pregătire va fi luată abia duminică, după meciul cu Montpellier.

”Argentinianul a reluat pregătirea vineri, conform protocolului de tratament existent pentru astfel de accidentări. O nouă evaluare va fi făcută duminică”, se arată în comunicatul celor de la PSG.

De la transferul lui pe Parc des Princes, Lionel Messi a evoluat în trei meciuri pentru parizieni, fără să înscrie vreun gol.

24-09-2021
13:17

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinalele turneului ITF de la Valencia

Mihaela Buzărnescu (nr. 175 WTA) are parte de o săptămână perfectă la turneul ITF de la Valencia, dotat cu premii totale de 80.000 de euro. Ea s-a calificat în semifinale fără să piardă vreun set.

În „sferturi”, „Miki” a trecut cu scorul de 6-2, 6-3 de Andrea Gamiz (Venezuela, nr. 383 WTA) și așteaptă rezultatul partidei dintre Francesca Jones (Marea Britanie, 160 WTA) și Alion Bolsova (Spania, 187 WTA) pentru a-și afla adversara din penultimul act.

Tot pentru un loc în semifinalele turneului de la Valencia luptă și Irina Bara (113 WTA, cap de serie nr. 4), care o va întâlni în sferturile de finală pe Seone Mendez (Austalia, 226 WTA).

 

24-09-2021
11:06

Eugen Trică va antrena Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Dat afară de FC U Craiova 1948 imediat după promovarea în Liga 1, Eugen Trică și-a găsit un nou angajament. Potrivit gsp.ro, acesta o va pregăti pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu, devenită între timp doar o umbră a echipei care se califica în semifinalele Cupei României, cu Flavius Stoican pe bancă.

În actuala stagiune, gorjenii se află pe poziția a 16-a și speră ca noul tehnician să îi scoată din zona periculoasă a clasamentului. Acesta îl înlocuiește pe Cristian Lupuț, care fusese instalat cu aproape trei luni în urmă.

24-09-2021
05:35

Antrenorul lui Brighton a lămurit situația lui Tudor Băluță: „De aceea nu a mai fost împrumutat”

Nu se mai termină problemele pentru Tudor Băluță. Revenit la Brighton după un sezon petrecut în Ucraina, mijlocașul român s-a accidentat din nou și va mai avea de așteptat până la revenirea pe gazon. Acesta este și motivul pentru care englezii nu l-au mai împrumutat în ultima perioadă de mercato.

Acum este accidentat şi se recuperează. De aceea nu a mai fost împrumutat şi de aceea nu joacă. Încă se recuperează şi va mai trece ceva timp până când va intra din nou pe teren”, a anunțat Graham Potter, tehnicianul grupării din Premier League, în cadrul unei conferințe de presă.

24-09-2021
05:26

Presa spaniolă aruncă bomba: Pogba poate ajunge la Barcelona

Pus de Florentino Perez pe lista de priorități a Realului pentru următoarea perioadă de mercato, Paul Pogba are șanse mari să ajungă la rivala Barcelona. Spaniolii de la Sport susțin că oficialii grupării blaugrana au confirmat interesul pentru francez, dar transferul nu se poate realiza în orice condiții.

Chiar dacă ar veni ca jucător liber de contract în vara anului viitor, când îi va expira contractul cu Manchester United, acesta va trebui să-și reducă semnificativ pretențiile financiare. Și agentul Mino Raiola a confirmat plecarea sa de pe Old Trafford, dar a avansat, în schimb, o altă variantă: Juventus, echipă la care mijlocașul a mai evoluat în perioada 2012-2016.

Juventus încearcă să-l păstreze pe Dybala

Rămasă fără Cristiano Ronaldo, pe care l-a cedat la Manchester United, Juventus nici nu concepe să-l piardă și pe Paulo Dybala. Cum contractul expiră în vara anului viitor, fosta campioană a Italiei a demarat deja tratativele în vederea prelungirii, iar șansele de reușită sunt extrem de mari.

Suntem aproape de o înţelegere. Negociem şi suntem optimişti”, ar fi declarat Pavel Nedved, vicepreşedintele clubului, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano. Dacă în mandatul lui Pirlo pierduse locul de titular, lucrurile au luat o cu totul altă turnură de la revenirea lui Allegri. Starul argentinian nu doar că joacă meci de meci, dar poartă și banderola de căpitan.

ADVERTISEMENT