Sport

Știrile zilei din sport, vineri 25 iunie. U Craiova pierde amicalul cu UFA fără să înscrie

FANATIK vă prezintă cele mai importante și interesante știri sportive ale zilei de vineri, 25 iunie.
Stirile zilei din sport vineri 25 iunie U Craiova pierde amicalul cu UFA fara sa inscrie
ADVERTISEMENT
25-06-2021
17:52

U Craiova pierde amicalul cu UFA fără să înscrie

Craiova a pierdut meciul amical cu rușii de la UFA, scor 0-2, într-un meci amical jucat în cantonamentul din Austria. Rezultatul vine la scurt timp după ce oltenii și-au angajat un mental coach, la dorința lui Marinos Ouzounidis.

 

25-06-2021
15:29

Cristi Tănase s-a întors la FC Argeș, după 12 ani: „Sper să prindem play-off-ul”

FC Argeș continuă seria achizițiilor pentru sezonul viitor. După 12 ani de „pribegie”, Cristi Tănase a decis să îmbrace din nou tricoul echipei care l-a crescut și l-a lansat în fotbalul mare.

Mă bucur foarte mult că după 12 ani m-am întors acasă. Toată lumea ştie că FC Argeş este un club cu pretenţii, eu sper să ajut foarte mult echipa şi să facem un sezon cât mai bun.

Eu sper să prindem play-off-ul pentru că s-au făcut nişte transferuri foarte bune. Cu multă muncă şi seriozitate sper să reuşim. Anul acesta va fi un campionat foarte puternic pentru că au revenit Rapid şi Craiova. Dar chiar şi aşa ne putem gândi la play-off”, a declarat mijlocașul de 34 de ani.

25-06-2021
12:53

Marco Dulca, Paul Iacob și Tiberiu Căpușă rămân la Chindia Târgoviște

Vești bune pentru fanii Chindiei Târgoviște. Trei dintre jucătorii care au dus echipa până în semifinala barajului pentru Conference League – pierdut în fața Viitorului, scor 2-3- vor rămâne și în sezonul viitor sub comanda lui Emil Săndoi.

Marco Dulca, Paul Iacob și Tiberiu Capușă vor îmbrăca tricoul echipei noastre și în sezonul viitor al Ligii I”, se arată în mesajul publicat cu puțin timp în urmă pe pagina oficială de Facebook.

25-06-2021
12:39

CSA Steaua și-a stabilit amicalele acestei veri. O echipă din play-off-ul Ligii 1 se numără printre adversare

Promovată în Liga a doua după aproape patru ani de suferință, CSA Steaua a programat cinci amicale tari în această vară. După duelul cu Academica Clinceni (26 iunie), echipă care a evoluat în play-off-ul Ligii 1, elevii lui Daniel Oprița vor inaugura noul stadion, pe 7 iulie, în fața sârbilor de la OFK Belgrad.

Ulterior, vor avea loc partidele împotriva celor de la Afumați (17 iulie) și divizionarelor secunde Metaloglobus (21 iulie), respectiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu (27 iulie). Trebuie spus, însă, că „militarii” nu vor putea lupta pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

25-06-2021
10:35

Nouă achiziții pentru Chindia Târgoviște

Chindia Târgoviște și-a prezentat achizițiile făcute în această vară. Căbuz, Rumbullaku, Popadiuc, Șerban, Suciu și Matis sunt jucătorii care vor evolua din sezonul viitor sub comanda lui Emil Săndoi.

„Bun venit la Chindia Târgoviște! Clubul nostru anunță transferurile lui Cătălin Căbuz (25 ani, portar, FC Farul), Simo Rumbullaku (29 ani, Albania, fundaș, UTA Arad), Doru Popadiuc (26 ani, mijlocaș, Politehnica Iași), Marian Șerban (20 ani, mijlocaș, CS Mioveni), Sergiu Suciu (31 ani, mijlocaș, Juve Stabia) și Răzvan Matiș (20 ani, mijlocaș, FC Farul).
Le dorim tuturor mult succes și evoluții cât mai bune în tricoul echipei noastre! #HaiChindia”, au scris târgoviștenii, pe pagina de Facebook. 

25-06-2021
09:26

Gaz Metan Mediaș și-a anulat cantonamentul

După Rapid, o altă echipă din Liga 1 anunță că își va anula stagiul de pregătire din străinătate. Gaz Metan Mediaș nu va mai merge în cantonamentul din Austria și va continua în țară pregătirea de vară.

„Cantonamentul echipei noastre din Austria va fi cel mai probabil anulat❗ 

Jucatorii Gazului vor rămâne la Mediaș, unde se vor pregăti pentru următorul sezon al ligii 1, care va începe la mijlocul lunii viitoare”, a anunțat gazisti.ro

25-06-2021
05:58

Rapid a anulat cantonamentul din cauza fotbaliștilor care dau BAC-ul

Rapid București se află la Brașov în primul stagiu de pregătire al verii, după care ar fi trebui să meargă în Turcia, la Bolu. Din nefericire, nou-promovata a trebuit să anuleze deplasarea și să rămână în Poiana Brașov.

Conducerea giuleștenilor a anunțat motivul prin intermediul paginii de Facebook că, la Bolu, nu își vor putea măsura forțele cu niște adversari redutabili și că opt dintre componenții lotului lui Mihai Iosif urmează să dea examenul de Bacalaureat.

Rapid a reușit să își programeze un meci amical în al doilea cantonament, cu FCSR Brașov. Înainte să înfrunte echipa formată din fuziunea dintre Corona și SR Municipat, alb-vișiniii vor juca sâmbătă, de la ora 11:00, un amical cu Farul.

Novak Djokovic s-a retras din proba de dublu de la Mallorca, după accidentarea partenerului său

Novak Djokovic a trebuit să își ia gândul de la finala de dublu a turneului de la Mallorca, după accidentarea partenerului său, Carlos Gomez-Herrera. Ibericul nu a mai putut să evolueze, deoarece s-a accidentat la gleznă.

Djokovic şi  Gomez-Herrera ajunseseră în finală după ce în penultimul act au trecut de perechea Oliver Marach/Aisam-Ul-Haq Qureshi (Austria/Paakistan), cap de serie 3, scor 6-3, 7-6 (4). Liderul din clasamentul ATP nu este un obișnuit al probei de dublu, acolo unde are un singur trofeu, în 2010, la Queen’s, alături de israelianul Jonathan Erlich.

ADVERTISEMENT

Pentru Novak Djokovic urmează Grand Slam-ul de la Wimbledon, acolo unde va fi favoritul numărul 1 în proba de simplu masculin.