Sport

Știrile zilei din sport, vineri, 29 octombrie. Bogdan Stoica, învins la debutul în „One Championship”

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, vineri, 29 octombrie.
Stirile zilei din sport vineri 29 octombrie Bogdan Stoica invins la debutul in One Championship
ADVERTISEMENT
29-10-2021
17:09

Bogdan Stoica, învins la debutul în „One Championship”

Bogdan Stoica a fost învins la debutul în „One Championship”, turneu desfășurat în Singapore. 

Deși a pierdut lupta cu rusul Beybulat Isaev, Bogdan Stoica a reușit să-l pună la podea în prima repriză, rusul fiind numărat.

În cele din urmă, Isaev s-a ridicat și a preluat conducerea duelului în următoarele două reprize, câștigând meciul după decizia arbitrilor.

29-10-2021
15:51

Kiki Bertens a anunțat că este însărcinată

Kiki Bertens, fostă ocupantă a locului 4 în clasamentul WTA, a anunțat că este însărcinată, la trei luni după retragerea din activitate.

Sportiva din Olanda a făcut marele anunț printr-o fotografie, postată pe Instagram, în care apare la plajă împreună cu soțul ei, Remko de Rijke, alături de mesajul: „Marile aventuri încep de la ceva mic!”.

29-10-2021
15:01

Naționala de rugby a Uruguayului a refuzat să vină la București

Prima reprezentativă de rugby a Uruguayului nu a dorit să vină în România din cauza numărului ridicat de cazuri de infectare cu COVID-19, după cum anunță Federația Română de Rugby.

Naționala sud-americană avea programat un meci cu „stejarii” pe 6 noiembrie, pe arena „Arcul de Triumf”. În cele din urmă, meciul va avea loc la Verona, în Italia, duminică, 7 noiembrie, pe Payanini Center.

Locul și data de disputare a partidei au fost schimbate din cauza situației sanitare de la noi din țară. Uruguayenii au cerut ca partida se se joace în altă parte pentru ca sănătatea jucătorilor să nu fie pusă în pericol.

„Deși nu ne place, înțelegem pe deplin decizia celor de la Uruguay de a nu dori să joace în România pentru că dacă ne uităm pe ultimele statistici legate de evoluția pandemiei, suntem pe locul 1 în Europa la decese și infectări.

Este o realitate care poate descuraja pe oricine, de aceea am acceptat propunerea de a juca pe teren neutru, într-o țară care în acest moment controlează foarte bine situația legată de Sars-Cov2.

Vedem zi de zi ce se întâmplă lângă noi, cu prietenii și cunoscuții noștri, vedem presiunea care este pe sistemul medical. Trebuie să fim solidari și să încercăm ca toți, prin eforturile noastre unite să oprim această pandemie.

Din păcate, și sportul plătește un preț destul de mare, iar în acest moment acest preț este disputarea meciurilor fără spectatori. Pentru Stejari, pentru orice sportiv de altfel ar fi însemnat enorm suportul publicului, al fanilor, însă rămânem cu gândul la acea atmosferă superbă din meciul cu Argentina și sperăm să-i putem avea lângă noi pe fanii noștri, cât mai repede”, a declarat Alin Petrache, președintele FR Rugby.

Forul sportului cu balonul oval a mai anunțat că partida pe care România îl va susține cu Olanda din 13 noiembrie, contând pentru ultima rundă a Rugby Europe Championship 2021, se va juca fără fani în tribune

 

29-10-2021
12:25

Cosmin Olăroiu va semna cu Al Sharjah

Antrenorul Cosmin Olăroiu este foarte aproape de revenirea în fotbalul din Golf, el umând să preia formația  Al Sharjah din Emiratele Arabe Unite.

”Al Ahli Shabab – Al Ain e ultimul meci la care Cosmin Olăroiu asistă din tribună, apoi se va prezenta pe banca lui Sharjah Cultural Sports Club”, a anunțat Abu Dhabi Sports Channel, care precizează că cele două părți au ajuns deja la un acord.

Al Sharjah ocupă locul cinci în campionat după opt etape, cu 13 puncte, la patru puncte în urma liderului Al Ain, care are și un meci mai puțin disputat. La noua sa formație, Olăriu va avea cinci brazilieni în lot, printre care și mijlocașul Bernard, adus în Europa de Mircea Lucescu la Shakhtar Donetsk și care a jucat trei sezoane în Premier League, la Everton.

Tehnicianul român ar putea debuta la noua sa formație în data de 3 noiembrie, atunci când Al Sharjah primește vizita celor de la Al Wahda, în etapa a 9-a.

29-10-2021
11:27

Florentin Dumitru a fost plasat în arest la domiciliu pentru că a încercat să mușamalizeze un grav accident rutier

Florentin Dumitru, fost jucător important în echipa Stelei care a jucat semifinală de Cupa UEFA în 2006, a fost plasat în arest la domiciliu pentru că a încercat să mușamalizeze un grav accident de circulație în care a fost implicat, anunță România TV.

Conform rechizitoriului întocmit de procurori, Florentin Dumitru a produs în 2019 un accident de circulație soldat cu rănirea gravă a unei persoane, iar mai apoi a încercat să scape nesancționat plătind sume mari de bani unor persoane care, chipurile, l-ar fi putut ajuta.

 

29-10-2021
10:22

Daniel Georgievski se retrage din fotbal

Fostul fundaș australian al echipei FCSB, Daniel Georgievski, și-a anunțat retragerea din activitate la vârsta de 33 de ani.

”Familiei mele, fanilor mei, cluburilor și antrenorilor și, în sfârșit, fotbalului, mulțumesc! Călătoria mea a fost una plină de evenimente, plină de realizări uimitoare, amintiri incredibile și un carusel de momente. Aștept cu nerăbdare următorul capitol cu familia și prietenii mei”, a scris jucătorul care a reprezentat Macedonia pe contul de Twitter.

Georgievski a jucat la FCSB în perioada 2012-2014, câștigând două titluri de campion și Supercupa României. El a mai evoluat în carieră la formațiile Medimurje, Sibenik, Melbourne Victory, Newcastle Jets, Western Sydney Wanderers și Melbourne City.

29-10-2021
07:11

Se mărește colonia de români de la Galatasaray

Portarul echipei Inter Milano, Ionuț Radu, ar putea părăsi campioana Italiei în această iarnă, fiind dorit de Fatih Terim la Galatasaray.

Conform cotidianului italian Corriere dello Sport, internaționalul român ar fi de acord cu transferul, deoarece nu a primit șanse la Inter nici după venirea antrenorului Simone Inzaghi. La Galata, Radu (24 de ani) ar fi al treilea român din lot după Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan.

Titular de drept al formației lui Terim este uruguayanul Fernando Muslera, dar acesta a ajuns la 35 de ani și nu va mai continua după ce își va încheia contractul în vara lui 2024. Rezerva sud-americanului este turcul Ismail Cipe (26 de ani), adus în această vară de la Kayserispor.

29-10-2021
06:03

Selecționerul Poloniei, în izolare din cauza Covid-19

Selecționerul echipei naționale a Poloniei, Paulo Sousa, a fost testat pozitiv la Covid-19 și a intrat în izolare.

Conform site-ului violanews.com, tehnicianul a fost săptămâna trecută în Anglia, iar la întoarcerea în Portugalia a început să aibă simptome. Polonia mai are de jucat două meciuri în preliminariile CM 2022, cu Andorra în deplasare (12 noiembrie) și cu UNgaria acasă (15 noiemnrie).

29-10-2021
04:48

Mourinho îl vrea pe Lorenzo Insigne la Roma

Antrenorul echipei AS Roma, Jose Mourinho, caută să-și întărească lotul și vrea să-l transfere pe atacantul Lorenzo Insigne de la Napoli.

Campion european cu naționala Italiei, Insigne își încheie contractul cu Napoli la finalul sezonului și deocamdată ofertele de prelungire făcute de patronul Aurelio De Laurentiis nu l-au mulțumit pe fotbalist.

Căpitanul napoletanilor pare hotărât să schimbe echipa în vară, iar pe lista doritorilor s-au mai înscris Inter Milano și Atletico Madrid.

29-10-2021
04:44

Premier League, anunț despre relxarea restricțiilor

Conducătorii Premier League au anunțat că vor relaxa restricţiile anti-Covid impuse cluburilor abia atunci când 85% dintre jucători vor fi complet vaccinaţi.

Premier League a confirmat săptămâna trecută că 68% dintre jucători sunt complet imunizaţi, iar 81% sunt vaccinați cu prima doză. Medicii cluburilor au fost informaţi în legătură cu intenţiile ligii, însă viitoarele linii directoare vor depinde de posibila creştere a numărului de cazuri de coronavirus în timpul iernii.

Procentul vaccinării în rândul fotbaliştilor profesionişti a fost discutat îndelung, mai mulţi internaţionali englezi alegând în această lună să nu dezvăluie dacă au fost vaccinaţi sau nu. Patru noi cazuri de Covid-19 au fost înregistrate cu ocazia testelor efectuate săptămâna trecută de Premier League, iar la testele din săptămâna precedentă au existat şase cazuri pozitive.

PSG a pus ochii pe doi brazilieni din Premier League

Deși prioritatea momentului o reprezintă prelungirea contractului cu Kylian Mbappe, conducătorii celor de la PSG se gândesc în continuare și la noi transferuri.

Conform site-ului fichajes.net, directorul sportiv al francezilor, Leonardo, este interesat de aducerea a doi brazilieni din Premier League, atacanții Richarlinson de la Everton și Raphinha de la Leeds United.

ADVERTISEMENT

Richarlinson a mai fost dorit de PSG și în perioadele de mercato din trecut, dar Everton a refuzat să se despartă de jucător. Fotbalistul brazilian este considerat de Leonardo atacantul perfect pentru înlocuirea lui Mbappe.

Raphinha a atras atenția prin faptul că poate evolua pe orice post din ofensivă și ar putea astfel să rezolve multe dintre problemele lui Mauricio Pochettino. Evoluțiile constant bune de la Leeds au fost remarcate și de Jurgen Klopp care ar vrea să-l aducă la Liverpool.

ADVERTISEMENT