Sport

Știrile zilei din sport, vineri, 3 septembrie. Mario Mandzukic s-a retras din cariera de fotbalist!

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri sportive ale zilei de vineri, 3 septembrie.
Stirile zilei din sport vineri 3 septembrie Mario Mandzukic sa retras din cariera de fotbalist
ADVERTISEMENT
03-09-2021
16:52

Mario Mandzukic s-a retras din cariera de fotbalist

Mario Mandzukic a anunțat, pe contul personal de Instagram, că a decis să se retragă din cariera de fotbalist.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Mario Mandžukić MM 9 (@mariomandzukic)

 

Ultima oară, Mandzukic a evoluat în tricoul lui AC Milan, formație de care s-a despărțit în această vară.

03-09-2021
15:41

O pugilistă de 18 ani a murit la câteva zile după ce a fost făcută KO în ring

Jeanette Zacarias Zapata, o pugilistă de doar 18 ani din Mexic, a murit la câteva zile după ce a fost făcută knockout într-un meci desfășurat în Canada. Adversara sa, Marie Pier Houle i-a aplicat un upercut de stânga și un croșeu de dreapta, provocându-i, potrivit celor de la Mirror, un atac cerebral care a făcut ca eforturile medicilor să fie zadarnice.

Am aflat cu multă tristețe de la un membru al familiei acesteia că Jeanette Zacarias Zapata a murit în această după-amiază, la ora 3:45. Toți suntem afectați de acest anunț dureros.

Prezentăm condoleanțele noastre sincere familiei celor apropiați, prietenilor și în special soțului Jovanni Martinez, care a fost alături de ea până în ultimele momente”, a anunțat promoterul Yvon Michel.

La o zi după luptă, când Jeanette se zbătea între viață și moarte pe patul de spital, Marie Pier Houle își exprima speranța că adversara sa va trece cu bine peste această situație.

Evenimentele de ieri m-au supărat foarte tare. Boxul este foarte riscant. Aceasta este meseria noastră, pasiunea noastră. Niciodată nu am intenționat și nu voi intenționa să-mi rănesc grav un adversar.

Gândurile mele sincere merg către adversara mea, Jeanette Zacarias Zapata și familia ei. Îmi doresc din toată inima să-și revină”, scria canadianca pe rețelele de socializare.

03-09-2021
12:07

Boris Johnson reacționează după scandările rasiste ale fanilor maghiari

Boris Johnson, condamnă, printr-un mesaj publicat cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare, comportamentul fanilor maghiari, care au scandat mesaje rasiste la adresa jucătorilor naționalei „Albionului” în timpul meciului din preliminariile CM 2022.

Este total inacceptabil că jucătorii Angliei au fost ţinta rasismului în Ungaria. Cer FIFA să acţioneze dur împotriva celor responsabili pentru a se asigura că acest comportament ruşinos este eradicat definitiv din fotbal”, a transmis premierul britanic.

Cristiano Ronaldo a intrat în Cartea Recordurilor

Cristiano Ronaldo a fost răsplătit din plin după ce miercuri, 1 septembrie, a devenit golgheterul all-time al echipelor naționale, cu nu mai puțin de 111 goluri marcate. Noul superstar al lui Manchester United a primit certificatul Guinness World Records și a ținut să se laude cu premiul printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

„Mulţumesc Guinness World Records. Este întotdeauna plăcut să fiu recunoscut ca un doborâtor de recorduri. Să încercăm în continuare să obţinem performanţe şi mai mari”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul oficial de Instagram.

ADVERTISEMENT

Căpitanul campioanei europene din 2016 a marcat cele două goluri ale lusitanilor în victorie obținută în fața Irlandei, scor 2-1. Cele două naționale s-au înfruntat în grupa A din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

În urma celor două reușite, Cristiano Ronaldo a ajuns la cota 111 în ceea ce privește golurilor marcate pentru prima reprezentativă a Portugaliei, pentru care evoluează încă din anul 2003.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, noul număr 7 de la Manchester United

Premiul primit de la Guinness World Records nu este singura surpriză de care a avut parte Cristiano Ronaldo după meciul contra Irlandei. Manchester United, fosta și noua echipă a atacantului portughez, a anunțat că Edinson Cavani i-a oferit tricoul cu numărul 7.

Astfel, Cavani va îmbrăca cu numărul 21, liber după plecarea lui Daniel James la Manchester United, același număr pe care „Matadorul” îl are și la naționala Uruguayului.

ADVERTISEMENT

„Înainte de startul unui nou sezon, fiecare echipă va aloca un număr diferit pentru fiecare jucător din prima echipă. Cât timp va rămâne la echipă pe parcursul sezonului respectiv, jucătorul își va păstra numărul”, se arată în regulamentul Premier League.

Cu toate acestea, forul englez pare să fi făcut o excepție pentru întoarcerea lui Cristiano Ronaldo în cel mai bogat campionat din lume, astfel că brandul „CR7” va putea continua pe Old Trafford, așa cum s-a întâmplat până în 2009, atunci când a avut loc transferul la Real Madrid.

ADVERTISEMENT