LIVE Actualizat 30-07-2021
18:59

Știrile zilei din sport, vineri 30 iulie. Supercupa Europei, cu spectatatori în tribune

FANATIK vă prezintă cele mai importante știri din sport, de vineri 30 iulie
30.07.2021 | 09:41
Stirile zilei din sport vineri 30 iulie Supercupa Europei cu spectatatori in tribune
ADVERTISEMENT
30-07-2021
18:59

13.000 de spectatori vor putea asista la Supercupa Europei

UEFA a anunţat pe site-ul oficial că 13.000 de persoane vor putea asista la Supercupa Europei dintre Chelsea şi Villarreal, meci programat la 11 august, la Belfast.

Pentru a intra pe stadion, suporterii vor trebui să prezinte un test Covid negativ, iar cei care nu vin din Marea Britanie vor trebui să respecte măsurile în vigoare la acea dată, inclusiv deţinătorii de bilete.

30-07-2021
18:10

LIverpool i-a prelungit contractul lui Alexander-Arnold

Clubul FC Liverpool a anunțat pe site-ul oficial prelungirea contractului cu fundașul Trent Alexander-Arnold.

Alexander-Arnold are 22 de ani şi a semnat un contract ”pe termen lung”. El a jucat de 179 de ori pentru Liverpool şi a câştigat campionatul Angliei, Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a cluburilor.

30-07-2021
15:22

Marcus Rashford va fi operat la umăr

Fotbalistul echipei Manchester United, Marcus Rashford, va fi operat la umăr şi va lipsi de pe teren aproximativ trei luni.

”După discuţii între Marcus, managerul său, personalul medical şi specialişti, jucătorul va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru accidentarea la umăr”, a anunţat Manchester United pe site-ul oficial.

Jucătorul de 23 de ani acuză de mai multă vreme probleme la umăr şi a evitat operaţia pentru a putea fi prezent la Euro 2020.

30-07-2021
10:45

Au fost desemnați arbitrii pentru partidele de sâmbătă din Liga 1

FC Voluntari – FC U Craiova 1948 și CFR Cluj – Chindia Târgoviște sunt meciuri de sâmbătă, 1 august, din etapa a treia a Ligii 1. CCA a desemnat brigăzile care vor conduce aceste confruntări.

Pe stadionul „Anghel Iordănescu” va fluiera Istvan Kovacs, ajutat la cele două linii de către Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce rezervă va fi Marian Barbu.

În Gruia a fost delegat centralul Florin Andrei și asistenții Ciprian Danșa și Alexandru Vodă. Rolul celui de-al patrulea oficial va fi îndeplinit de George Găman.

30-07-2021
06:40

Simona Halep va juca la Omnium Banque Nationale, în Canada

Fostul lider mondial WTA, Simona Halep, a trecut peste problemele medicale care au ținute departe de meciurile din circuitul mondial de tenis și a anunțat că va evolua la turneul OBN21 (Omnium Banque Nationale).

Va fi prima competiție în care va evolua Simona Halep, la două luni distanță de la accidentarea suferită la Roma, din cauza căreia a ratat participarea la Roland Garros, Wimbledon și la Jocurile Olimpice.

2021 este un an cu adevărat de coșmar pentru Simona Halep. Accidentările s-au ținut scai de jucătoarea din România. La începutul anului a avut probleme la umăr, apoi la gleznă. Totul a culminat cu ruptura la gambă suferită la Roma.

30-07-2021
05:45

Alphonse Areola a fost împrumutat de PSG la West Ham

Portarul Alphonse Areola, unul din cei 8 portari din lotul vicecampioanei Franței, PSG, va evolua în viitorul sezon la West Ham, în Premier League.

În vârstă de 28 de ani Alphonse Areola este un produs al clubului de pe Parc des Princes, dar nu intră în planurile antrenorilor lui PSG de mai mulți ani.

Acesta a fost împrumutat în ultimele sezoane la Real Madrid și la Fulham, în Anglia fiind titular incontestabile pentru trupa de pe Craven Cottage.

17 milioane de euro este cota lui Alphonse Areola

30-07-2021
05:38

Dario Bonetti mai primește și vești bune. Revine Marco Ehmann

Apărătorul german Marco Ehmann a revenit la antrenamente și se pregătește normal, după ce, de curând, a suferit o microleziune fibrilară.

Fotbalistul este apt pentru jocul din etapa a treia a Ligii 1, în care Dinamo va primi, luni, vizita formației Academica Clinceni. Și Ricardo Grigore, care a participat la Jocurile Olimpice reintră în programul de pregătire condus de Dario Bonetti.

Din cauza problemelor de lot, Dinamo a fost nevoită să folosească mai mulți jucători tineri, în ultima partidă de campionat, pierdută contra oltenilor de la FC U Craiova, 0-1.

Christian Eriksen ar putea fi reveni pe teren peste 6 luni

Mijlocașul danez Christian Eriksen va fi supus în perioada următoare unor amănunțite și complicate investigații medicale. Dacă medicii vor stabili că acesta poate reveni la antrenamente, Eriksen ar putea primi acceptul de a juca din nou fotbal, da nu mai devreme de 6 luni.

Conform Football Italia, mijlocașul riscă să primească interdicție totală de a mai juca în competițiile oficiale din Italia din cauza defibrilatorului cardiac implantat de medici după ce fotbalistul a suferit un infarct la meciul de debut de la Euro 2020.

ADVERTISEMENT

Medicul italian Francesco Braconaro a explicat în ce condiții va primi acceptul de a juca din nou pentru campioana Italiei, Inter Milano.

”Nu putem să-i dăm drept de joc pentru nicio competiţie oficială din Italia. Dacă acel dispozitiv va fi îndepărtat, iar el îşi va putea relua activitatea fără niciun pericol şi fără restricţii, doar atunci va putea juca din nou pentru Inter”, a spus Braconaro, citat de Football-Italia.

ADVERTISEMENT