Sport

Știrile zilei din sport, luni, 14 martie. Daniile Medvedev a fost eliminat de la Indian Wells și va pierde poziția de lider în clasamentul mondial ATP

FANATIK vă prezintă în amănunt cele mai importante știri din sport ale zilei de luni, 14 martie. Informații de ultimă oră, rezultate, declarații, totul doar în știrile zilei din sport.
14.03.2022 | 21:40
Stirile zilei din sport luni 14 martie Daniile Medvedev a fost eliminat de la Indian Wells si va pierde pozitia de lider in clasamentul mondial ATP
Daniil Medvedev
ADVERTISEMENT

Simone Tempestini a abandonat la Rally Fafe din Portugalia

Simone Tempestini, campionul României la raliuri, nu a terminat prima etapă din Campionatul European de Raliuri, fiind nevoit să abandoneze.

El și copilotul Sergiu Itu au ieșit în decor cu mai puțin de 10 km înainte de finalul Rally Fafe din Portugalia. În acel moment, se luptau pentru locul 4 la general, cel mai bun rezultat înregistrat vreodată de români la Europeanul de raliuri.

ADVERTISEMENT

La această etapă a fost de față și tatăl lui Simone, Marco, campion al Italiei și vicecampion al României, care a împlinit 59 de ani chiar în ziua cursei.

Pentru Tempestini și Itu urmează Raliul Azore, a doua etapă din Campionatul European de Raliuri, care va avea loc peste două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Neymar s-a ascuns la Barcelona de furia fanilor lui PSG

Atacantul brazilian Neymar a fost huiduit copios de fanii lui PSG la meciul de pe teren propriu cu Bordeaux din etapa a 28-a din Ligue 1, câștigat cu 3-0. El nu a fost iertat de cei prezenți în tribune nici măcar în minutul 52, când a dus scorul la 2-0.

Pentru a se ascunde de furia suporterilor, dezamăgiți după eliminarea echipei în optimile Ligii Campionilor în fața lui Real Madrid, Neymar s-a îmbarcat într-un avion privat și s-a dus la Barcelona, unde va sta câteva zile, anunță presa spaniolă.

ADVERTISEMENT

Pentru golul marcat în minutul 52 și alte câteva pase de efect date în meciul cu Bordeaux, publicația footmercato.net l-a desemnat omul meciului, notându-l cu 7. Pentru PSG urmează meciul din deplasare cu AS Monaco, programat duminică în etapa a 29-a.

Argint european pentru luptătorul Biro Krisztian

Luptătorul român Biro Krisztian a câștigat medalia de argint la Campionatul European de seniori U23, care a avut loc în Bulgaria, la Plovdiv.

ADVERTISEMENT

Românul a fost învins în finala categoriei 74 de kilograme de azerul Dzhabrail Gadzhiev, cu 1-8.

Palmaresul delegației României la competiția din Bulgaria mai cuprinde o medalie de aur (Andreea Ana la 55 kg), două de argint (Roxana Capezan la 65 kg şi Larisa Niţu la 72 kg) şi un bronz (Mihai Denis, la lupte greco-romane, la 55 kg).

Barcelona a găsit soluția pentru a-l transfera definitiv pe Adama Traore

Mijlocașul spaniol Adama Traore a fost împrumutat în iarnă de Barcelona, care are prima opțiune a unui transfer definitiv de la echipa engleză Wolverhampton. Însă formația din Premier League cere nu mai puțin de 30 de milioane pe jucătorul iberic, crescut chiar de Barcelona.

Pentru că nu dispune de acești bani, oficialii catalani vor să-l dea la schimb pe Riqui Puig, pentru a mai scădea din suma de transfer. Puig a bifat 14 meciuri pentru Barça în acest sezon, dând și un gol.

ADVERTISEMENT