LIVE Actualizat 15-01-2022
15:24

Știrile zilei din sport, sâmbătă 15 ianuarie. FC Botoșani a câștigat un meci nebun cu 9 goluri. Sebastian Mailat a reușit o triplă

FANATIK vă prezintă în amănunt cele mai importante știri din sport ale zilei de sâmbătă 15 ianuarie. Informații de ultimă oră, rezultate, declarații, totul doar în știrile zilei din sport.
15.01.2022 | 16:55
Stirile zilei din sport sambata 15 ianuarie FC Botosani a castigat un meci nebun cu 9 goluri Sebastian Mailat a reusit o tripla
ADVERTISEMENT
15-01-2022
15:24

FC Botoșani a câștigat ultimul amical dinaintea reluării Ligii 1

Aflată în Turcia, unde efectuează un stagiu de pregătire centralizată, FC Botoșani a disputat azi ultimul meci test înainte de revenirea în țară.

Trupa lui Marius Croitoru s-a impus cu 5-4 în fața maghiarilor de pa Paksi. Eroul moldovenilor a fost Sebastian Mailat, achiziționat în această iarnă de la campioana CFR Cluj.

Fotbalistul de 24 de ani a marcat o triplă. La pauză scorul a fost de 3-2 în favoarea moldovenilor după reușitele lui Tîrcoveanu, Mailat și Roman II, acesta din urmă achiziționat de la Universitatea Craiova.

Paksi a egalat imediat după pauza, dar Mailat a arătat că este o soluție viabilă pentru un post de titular și a punctat de încă două ori și a adus victoria pentru echipa lui Croitoru.

15-01-2022
13:22

Andriy Shevchenko a fost demis de Genoa

Prima aventură ca antrenor principal în Serie A nu a fost deloc cu noroc pentru Andriy Shevchenko. Genoa l-a demis în această dimineață, din cauza rezultatelor slabe înregistrate în cele aproape două luni de mandat.

Tehnicianul ucrainean nu a reușit decât o singură victorie, scor 1-0, cu Salernitana, în șaisprezecimile Cupei Italiei. Echipa este penultima în campionat, cu doar 12 puncte, la 5 distanță de prima poziție ce asigură salvarea de la retrogradare, ocupată de Venezia. De-a lungul carierei, Shevchenko a mai pregătit doar naționala Ucrainei, cu care a reușit calificarea la Euro 2020.

15-01-2022
11:46

Stadionul ”Gheorghe Hagi” va fi istorie

Primăria din Constanța a decis să demoleze Stadionul ”Gheorghe Hagi”, iar acest lucru a fost deja cuprins în proiectul de buget pentru anul în curs.

Pe locul vechii arene, pe care a debutat cel al cărui nume îl poartă, Gheorghe Hagi, autoritățile vor construi un complex sportiv la standarde internaționale.

Noul stadion va avea o capacitate de 15.000 de locuri și va putea găzdui meciuri în Liga Campionilor. Proiectul autorităților mai prevede amenajarea unui teren de antrenament, dar și o arenă de tenis de 4.750 de locuri.

Aceasta va putea găzdui turnee din circuitele WTA și ATP și va purta numele marii campioane Simonei Halep. Valoarea viitorul complex sportiv este estimată la 100 de milioane de euro.

15-01-2022
09:01

Madison Keys a câștigat primul turneu din noul an

Jucătoarea americană Madison Keys s-a impus, azi, cu scorul de 6-1, 6-2, în finala turneului Adelaide International 2.

A 87-a jucătoare a lumii a avut nevoie de doar 66 de minute pentru a-și adjudecat trofeul în fața compatrioatei Alison Riske (locul 57 WTA).

Pentru succesul ei la Adelaide, Keys a primit din partea organizatorilor un cec în valoare de 31.000 de dolari și 280 de puncte WTA.

Și Danemarca boicotează JO de iarnă de la Beijing

Comitetul Olimpic din Danemarca a anunțat că se alătură forurilor care boicotează JO de iarnă de la Beijing, din acest an. Nordicii au decis să nu trimită nici un oficial în China din cauza deselor încălcări ale drepturilor omului în țara asiatică.

”Guvernul a decis că nu vom participa la Jocurile Olimpice de iarnă din China. Nu este un secret pentru nimeni că noi, cei din Danemarca, suntem foarte îngrijoraţi de situaţia drepturilor omului din China.

ADVERTISEMENT

Sportivii danezi pot conta pe sprijinul deplin al guvernului. Şi îi vom încuraja, aşa cum facem întotdeauna. Dar o vom face de acasă, nu din tribunele de la Beijing”, a declarat ministrul danez de externe Jeppe Kofod, pentru AFP.