Sport

Știrile zilei din sport, vineri, 25 martie. Sezon de coșmar pentru Eden Hazard, la Real Madrid. Belgianul va fi operat din nou

FANATIK vă prezintă în amănunt cele mai importante știri din sport ale zilei de vineri, 25 martie. Informații de ultimă oră, rezultate, declarații, totul doar în știrile zilei din sport.
25.03.2022 | 21:00
Stirile zilei din sport vineri 25 martie Sezon de cosmar pentru Eden Hazard la Real Madrid Belgianul va fi operat din nou
ADVERTISEMENT

Președintele unei echipe uriașe din fotbalul american la granița dintre Polonia și Ungaria. Cum i-a ajutat pe refugiați

Mark Wilf, președintele echipei de fotbal american Minnesota Vikings, s-a deplasat personal la graniţa dintre Polonia şi Ucraina, prin intermediul  Federaţiilor Evreieşti din America de Nord, cu scopul de a-i ajuta pe refugiați. Cu ajutorul organizației, acesta a reușit să strângă un ajutor colectiv de 40 de milioane de dolari.

Nevoile sunt pur şi simplu copleşitoare. A fost o combinaţie de epuizare, şoc, precum şi ce să facem în continuare pentru refugiaţi. Această situaţia va exista o lungă perioadă de timp, indiferent de modul în care se va încheia din punct de vedere politic sau militar.

ADVERTISEMENT

Încearcă doar să-şi pună în ordine viaţa. Toată viaţa lor este dezrădăcinată”, a declarat Wilf, promițând că va reveni cât de curând în regiune pentru alte acțiuni umanitare.