Pariuri sportive

Stoarcem „portocala” la Euro 2024? Cota zilei de la România – Olanda aduce profituri substanțiale

Optimile de finală ale Euro 2024 se termină marți, dar pariorii încă mai au timp să facă profit cu cota zilei de la partida România - Olanda.
01.07.2024 | 18:44
Stoarcem portocala la Euro 2024 Cota zilei de la Romania  Olanda aduce profituri substantiale
Cota zilei de la România - Olanda vă ajută să faceți profit la Euro 2024. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Marți, 2 iulie, de la ora 19:00, pe „Allianz Arena” din Munchen, naționala României va da piept cu reprezentativa similară a Olandei într-un meci contând pentru optimile de finală ale Euro 2024. Toți microbiștii așteaptă această partidă cu nerăbdare, iar cei mai inspirați dintre ei pot face chiar și profit, cu ajutorul cotelor zilei de la MOZZART BET.

România – Olanda, duel încins pentru calificarea în sferturile Euro 2024. Faci profit cu cota zilei

Cotată cu a treia sau chiar a patra șansă într-o grupă din care mai făceau parte Belgia, Ucraina și Slovacia, România a terminat pe primul loc și s-a calificat en-fanfare în optimile de finală ale Euro 2024. Acolo unde va întâlni Olanda, un adversar scos în cale de „blatul” pus la cale de Portugalia în fața Georgiei în ultima etapă din grupa F.

ADVERTISEMENT

Așa că, deși teoretic ar fi trebuit să aibă parte de un adversar mai ușor, beneficiind de postura de câștigători de grupă, „tricolorii” dau peste un nume mare al fotbalului european, despre care se vorbea la începutul competiției că ar avea chiar șanse la câștigarea trofeului.

Numai că socoteala de acasă nu prea s-a potrivit cu cea din Germania. Naționala lui Ronald Koeman a avut o evoluție dezamăgitoarea într-o grupă cu Franța, Polonia și Austria, a obținut numai 4 puncte (o victorie, un egal și o înfrângere), dar s-a calificat în optimi de pe locul 3.

ADVERTISEMENT

Totuși, odată ajunși în fazele eliminatorii ale competiției, datele problemei se schimbă radical. Olanda e conștientă că nu mai e loc de pași greșiți și va trata cu maximă seriozitate jocul contra României. Are fotbaliști de o valoare incontestabilă, care evoluează la cluburi mari ale Europei și sunt evaluați la zeci de milioane de euro, ceea ce o face o favorită clară în acest meci.

Chiar dacă suntem trup și suflet alături de „tricolori”, trebuie să fim realiști și să acceptăm faptul că România este outsider-ul din această optime de finală. Iar dacă vom gândi cu mintea și nu cu sufletul, am putea face și ceva bani la MOZZART BET cu o cotă a zilei de 1,58 aferentă pronosticului „X2 & TG 2-4” la meciul România – Olanda din optimile de finală ale Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Face România o nouă surpriză la Euro 2024?

Câștigătoare a Grupei E, România a fost una dintre formațiile care au surprins plăcut la această ediție de Campionat European, dar nu neapărat din punctul de vedere al jocului practicat, cât al rezultatelor bune înregistrate. Au fost și momente când am suferit, mai ales contra Belgiei, iar acesta poate fi un semnal de alarmă în perspectiva partidei cu Olanda.

În plus, se pare că în optimi vom mai avea parte de un handicap. Dacă în jocurile din grupă „tricolorii” au fost susținuți puternic din tribune de zeci de mii de români, contra Olandei lucrurile stau cu totul diferit. UEFA nu ne-a alocat decât 7.000 de bilete, iar estimătirle sunt că pe „Allianz Arena” din Muchen fondul sonor va fi asigurat de această dată de suporterii batavi.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, e recomandat să luați în calcul toate aspectele când vă decideți să pariați pe meciul România – Olanda din optimile de finală ale Euro 2024. Dar nu uitați că aveți mereu la îndemână cota zilei pe care o oferă cei la MOZZART BET, iar pronosticul cu care puteți da lovitura în acest caz este „X2 & TG 2-4”.

  • 1,58 este cota MOZZART BET oferită pentru pronosticul „X2 & TG 2-4” la meciul România – Olanda din optimile de finală ale Euro 2024

ADVERTISEMENT