Carousel hot news

Cheflii de la Dinamo şi Bokila au fost umiliţi: “Să încerce Zanzibar!”

Mircea Stoenescu a câştigat trei trofee cu FC Dinamo Bucureşti (două campionate şi o Cupă), iar acum pune tunurile pe scandalagii din lotul pregătit de Vasile Miriuţă care au băut înaintea...
Autor: Iuliana Spirache | 03.11.2017 | 10:01
Cheflii de la Dinamo şi Bokila au fost umiliţi:

Mircea Stoenescu a câştigat trei trofee cu FC Dinamo Bucureşti (două campionate şi o Cupă), iar acum pune tunurile pe scandalagii din lotul pregătit de Vasile Miriuţă care au băut înaintea meciului cu Aerostar Bacău, scor 0-1, în Piatra Neamţ, într-un meci din şaisprezecimile Cupei României.

Fost coleg cu Mircea Lucescu, Cornel Dinu, Dumitrache, Pârcălab şi Frăţilă, Mircea Stoenescu a avut o reacţie dură la adresa celor cinci petrecăreţi de la Dinamo şi le-a transmis un mesaj uluitor jucătorilor care au făcut scandal la Piatra Neamţ.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Steliano Filip, Bokila şi Juan Albin, desfiinţaţi

“Râşilor! Nu ruşinea fotbalului dinamovist, ci al întregului fotbal românesc! Domnul Steliano Filip să lucreze, poate, la viţa de vie, îl inspiră mai mult, fiindcă fotbalul nu l-a practicat, are o şansă în agricultură. Ori poate dânsul vrea să aprofundeze viaţa cârciumilor. Sunt de acord cu prietenul Cornel Dinu, măsurile nu trebuie luate decât tăind în carne vie. Domnul Filip şi colegii dânsului de pahar nu mai au ce căuta pe stadionul Dinamo! Îi văd pe toţi vinovaţi în egală măsură. Dacă nu era bietul Nemec, şi-acum se mai juca meciul cu Aerostar Bacău la Piatra Neamţ. Aceşti netrebnici n-au voie să calce în picioare istoria lui Dinamo. Să mă iertaţi, vă rog din suflet, doar vreau să le mai transmit o dată mesajul meu dureros: «Râşilor»!

Se poate spune că după război mulţi viteji s-arată, dar când îl vezi pe Bokila nu poţi să mai rabzi. N-are ce căuta aici, să părăsească România, să încerce Uganda sau Zanzibar! Mai era şi Albin, comic vestit cu burtă. Responsabili sunt cei ce au alcătuit lotul în vară, domnul Mutu şi domnul Contra, cărora le doresc succes la naţională şi să aibă mai mult discernământ pe viitor!”, a spus Mircea Stoenescu, conform gsp.

Aerostar Bacău – Dinamo, scor 0-1, în şaisprezecimile Cupei României.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!