Fotbal intern

Stoian a ales. Poza care îi scoate din minţi pe fanii lui CSU!

22.06.2018 | 10:51
Stoian a ales Poza care ii scoate din minti pe fanii lui CSU

Stoian a ales. Internaţionalul a avut ofertă în această vară de la CSU Craiova, dar nu este dispus să joace pentru echipa lui Mihai Rotaru, deoarece este un fan înfocat al lui FC U Craiova 1948.

Adrian Stoian ar fi putut să revină în Liga 1 Betano în această vară, după ce a avut o ofertă de la CS U Craiova.Însă internaţionalul român a avut mai multe discuţii cu fanii lui FCU Craiova, formaţia patronată de Adrian Mititelu, nou promovată în Liga 3, şi i-a asigurat pe aceştia că niciodată nu o să semneze pentru echipa lui Mihai Rotaru deoarece a apucat să îşi facă public simpatia pentru FCU.

Citeşte şi:

Stoian a ales. Poza care o să îi scoată din minţi pe fanii lui CSU!

Însă Adrian Stoian nu a pierdut încă o dată prilejul să îşi arate dragostea pentru culorile alb-albaştrilor de la FC Universitatea Craiova. Internaţionalul român a făcut o poză în cursul zilei de joi cu portarul lui FCU, Andrei Preda, cel pe care l-a asigurat că niciodată nu o să joace pentru CSU. Mijlocaşul lui Crotone i-a felicitat pe cei de la FCU Craiova 1948 pentru promovare şi i-a asigurat că într-o zi o să vină să joace pentru alb-albaştrii în Liga 1.

 Adrian Stoian a ales. Nu tradează culorile lui FC U. Alături de portarul Andrei Preda.
Adrian Stoian a ales. Nu tradează culorile lui FC U. Alături de portarul Andrei Preda.

Adrian Stoian a părăsit fotbalul românesc la 17 ani, atunci când a plecat de la Şcoala de Fotbal a lui Gică Popescu la AS Roma. La naţionala României internaţionalul lui Crotone a a strâns doar două selecţii, Cosmin Contra fiind omul care l-a readus la prima reprezentativă. Însă fostul mare căpitan al Barcelonei, Gică Popescu este de părere că acum Adrian Stoian nu mai trebuie să lipsească de la lot deoarece este unul dintre cei mai buni stranieri

Tags: