MM Stoica încinge eternul derby-ul! "Dinamo să ne mulţumească!"

mihai stoica, dinamo-fcsb, derby, vasile miriuta

Mihai Stoica a trimis noi săgeţi către formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare înainte de derby-ul Dinamo - FCSB. Cel mai aşteptat duel din Liga 1 Betano se va disputa duminică, de la ora 20:45.

UPDATE, ora 22:48 / Mihai Stoica toarnă gaz pe foc înainte de marele derby. Oficialul steliştilor le-a transmis celor de la Dinamo că trebuiau să le mulţumească rivalilor pentru calificarea în play-off-ul din sezonul trecut. "Trebuiau să facă o conferinţă de presă şi să ne mulţumeacă că s-au calificat în play-off. Nu i-am înţeles când i-au pus jucători să se pozeze cu fularele alea cu Dinamo - Lazio. E cea mai neagră seară din istoria lor. Noi ce ar trebui să facem? Ar trebui să ieşim cu fulare cu Steaua - Bilbao din 2004? Noi ne-am calificat atunci! Că noi jucăm prin Europa", a declarat Mihai Stoica pentru PRO X.


FCSB are două teste importante în această săptămână, meciul cu Lazio, din 16-imile Europa League, şi derby-ul cu Dinamo. Mihai Stoica a lansat o nouă serie de ironii la adresa clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare şi a afirmat că echipa antrenată de Vasile Miriuţă nu i-a împiedicat în sezonul trecut să câştige campionatul.

"Toată lumea spune că, anul trecut, Dinamo ne-a luat campionatul. Nu, este o mare prostie! Anul trecut, Dinamo a făcut mai puţine puncte împotriva noastră, decât împotriva Viitorului. Deci, practic, Dinamo ne-a ajutat. N-am putut să ne ajutăm noi şi au mai fost, mă rog, arbitrajele dar şi meciul acela de pomină, CSU Craiova - Viitorul. Dacă aş ştii că noi îi batem de două ori pe Dinamo în play-off, atunci mi-aş dori Dinamo în play-off. Pentru că ce poate fi mai frumos decât s-o baţi pe Dinamo", a declarat Mihai Stoica pentru o televiziune de sport.

Mihai Stoica infirmă jocurile de culise

Oficialul vicecampioanei României nu crede în jocurile de culise şi a susţinut că poate exista doar o înţelegere tacită între jucători. Mihai Stoica a mai afirmat că orice jucător îşi doreşte să ajungă la FCSB şi a lansat, cu această ocazie, încă o ironie la adresa rivalilor.

"Chestia asta, că Dinamo s-ar da la o parte, nu ştiu ce să zic. Nu prea cred eu că se poate face aşa ceva, doar să fie, aşa o înţelegere tacită între jucători, dar să nu-ţi respecţi meseria deloc, nu cred. Cu noi, toată lumea vrea să demonstreze, să ajungă la noi. Toată lumea vrea să ajungă la Steaua. Ok, şi la Dinamo, dar în primul rând la Steaua", a mai precizat Mihai Stoica.