Fotbal intern

“Ce să mai zic eu, dacă Rusandru nu l-a eliminat pe Stăncioiu?!”

Flavius Stoican a vorbit despre meciul pe care Dinamo l-a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu ASA Tîrgu Mureş, fiind mulţumit cu punctul obţinut....
09.08.2014 | 23:28
Ce sa mai zic eu daca Rusandru nu la eliminat pe Stancioiu
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a vorbit despre meciul pe care Dinamo l-a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu ASA Tîrgu Mureş, fiind mulţumit cu punctul obţinut.

“Se putea tranşa meciul în favoarea noastră, puteam cîştiga dar să nu uităm că la 1-0 ei au ratat un penalty. A fost un meci spectaculos, chiar dacă sînt trist că nu am obţinut o victorie pe teren propriu. Mie nu-mi place să ies de pe teren învins. Mai sînt şi zile nefavorabile. Azi am întîlnit o echipă cu jucători foarte experimentaţi. Chiar dacă pe hîrtie noi eram favoriţi, ştiam că ne aşteaptă o partidă grea. N’Doye e un fotbalist foarte bun, care face diferenţa, care stă bine în teren. Ne dorim să batem la Piatra Neamţ, dar Ceahlăul a obţinut un rezultat de excepţie pe terenul Pandurilor, aşa că nu mai sînt favorite“, a declarat Flavius Stoican la Look TV.

ADVERTISEMENT

“Important este să ştim să gestionăm momentele mai dificile. Dacă arbitrul nu i-a dat roşu lui Stăncioiu, ce să mai zic eu? Dacă aşa a gîndit-o, mergem mai departe! Dacă se fac greşeli, ele sînt omeneşti. Nu gîndesc că ele ar putea fi contra noastră sau a altcuiva. La penalty, Samoilă a fost inspirat, a apărat el, nu a ratat NDoye! El dăduse foarte bine. La şutul lui Mureşan, dacă era un pic mai inspirat, putea să apere, dar forţa şutului este calitatea lui, nu avem cum să înlăturăm astfel de lucruri. Cred că doar prin activităţi individuale ne puteam crea şanse de a marca. Pînă la iarnă, Cosmin Matei sau Vali Lazăr vor rămîne alături de noi. Sînt fotbalişti de la care suflarea dinamovistă aşteaptă foarte mult. Rotariu, Şerban şi Filip sînt convocaţi la U21. Despre jucători pentru echipa mare nu am auzit nimic”, a mai completat Stoican la conferinţa de presă.

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!