Carousel hot news

Stoican, CEARTĂ cu Teja şi Şumudică: “Nu e normal!”

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a vorbit, în direct, la Fanatik Show, pe Look TV, despre parcursul "cîinilor" din acest start de campionat. Tehnicianul de 37 de ani a anunţat că nu vrea...
05.08.2014 | 18:30
Stoican, CEARTĂ cu Teja şi Şumudică:

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a vorbit, în direct, la Fanatik Show, pe Look TV, despre parcursul “cîinilor” din acest start de campionat. Tehnicianul de 37 de ani a anunţat că nu vrea să-l piardă pe Lazăr, dar şi ce jucător i-a transmis că îşi doreşte să plece din “Ştefan cel Mare”.

Avem situaţii, marcăm, asta e plăcerea mea. Important este să marcăm un gol mai mult decît adversarul. Eu sînt diplomat, realist, scot lucrurile pozitive şi de la adversari. Nu-mi pică bine criticile cînd noi cîştigăm meciurile prin muncă, iar rivalii ne ironizează. I-a bătut Dinamo Bucureşti, nu doi jucători de la noi. Eu nu-i critic, ci le dau merite. Am cîştigat pe merit.

Puteam să cîştigăm la o diferenţă mai mare. Şi eu sînt surprins de declaraţia lui Teja, care a spus că doar doi jucători i-au bătut pe ei. Eu am vorbit frumos şi de Chiajna, iar Şumudică mi-a zis să fiu mai atent. Nu sînt normale, dar nu le iau în calcule. Nu sîntem genul să fim aroganţi. Asta le zic şi jucătorilor, să muncim, să muncim… Să lăsăm declaraţiile pompoase, important este ce rămîne pentru fiecare. Am avut o victorie meritată la U Cluj. Am învins un adversar ce joacă fotbal, au plecat cu construcţia de la 6 metri de poarta lor.

Ne-au pus probleme şi în 10 oameni. Am fost dezamăgit că la 3-1 n-am închis jocul, să facem 4-1. Ar fi pierdere mare Lazăr. Joacă de plăcere, pune suflet, face diferenţa. Asta este viaţa. Aş fi bucuros pentru el să cîştige mai bine. Mi-aş dori să plece pe mai mulţi bani, are o valoare foarte mare. Alexe se pregăteşte cu noi, dar îşi doreşte să joace în străinătate. Dacă nu se transferă pînă la 1 septembrie, continuă la Dinamo“, a spus Stoican la Fanatik Show, pe Look TV.

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri