Stoican, aproape de un campionat puternic din Europa. Unde este dorit!

Flavius Stoican, 39 de ani, este unul dintre tinerii antrenori din fotbalul românesc care începe să îşi facă un nume în străinătate.

Astfel că, după parcursul peşte aşteptări din preliminariile Europa League al Zimbrului Chişinău, dar şi după debutul excelent din campionatul intern, patru victorii din tot atitea meciuri, şi implicit locul 1 în clasament, fostul antrenor al lui Dinamo a intrat în atenţia unor emisari ai unor cluburi din prima ligă din Rusia.

"Flavius Stoican este unul dintre antrenorii din valul tînăr al fotbalului românesc care începe să îşi facă un nume în străinatate. La ultimele două jocuri de pe teren propriu ale Zimbrului el a fost urmărit de nişte trimişi ai unor echipe din prima ligă din Rusia. Aceştia au observat că el promovează tineri în echipă şi i-a făcut pe unii jucători să îşi revină la forma bună pe care o aveau în trecut

Rezultate bune pe care le-a înregistrat pînă acum în Republica Moldova nu aveau cum să nu fie observate de cei din Rusia", a mărturisit pentru FANATIK.RO o sursă din anturajul fostului antrenor al clubului Dinamo.