Fotbal intern

Stoican avertizează FCSB, după înfrângerea cu Astra: „Steaua va avea de suferit”

30.04.2018 | 23:41
Stoican avertizează FCSB, după înfrângerea cu Astra: „Steaua va avea de suferit”
Flavius Stoican spune că formația sa nu se va da la o parte cu FCSB

Poli Iași a pierdut, scor 0-3, la Giurgiu și a suferit în fața Astrei a doua înfrângere în 4 zile la același scor. Antrenorul Iașului, Flavius Stoican, este încurajat însă de jocul elevilor săi și se așteaptă ca echipa sa să pună probleme celor de la FCSB.

“La momentul acesta, trebuie să ne refacem. Au fost 3 meciuri. Cu siguranţă, Steaua nu va avea o partidă uşoară. Va avea de suferit la Iaşi. Nu va fi uşor pentru niciuna dintre echipe. Important e pentru noi să terminăm cu fruntea sus. Facem o partidă bună contra Stelei şi ne revenim. Stelei nu va veni în plimbare la Iaşi. Veţi vedea lucrul acesta”, a spus Stoican, la finalul meciului.

Stoican își critică jucătorii înainte de meciul cu FCSB

Antrenorul Iașului a arătat care au fost erorile jucătorilor săi în înfrângerea cu Astra Giurgiu: “Am primit un gol din fază fixă. Nu suntem responsabili. E ca în viaţă. Tragem linie la finalul campionatului. Îmi doresc mai mult. O mare din acest meci am lăsat o senzaţie că dominăm, dar în faţa porţii nu avem luciditate. Ne trebuie jucători care pot ajunge la un nivel mare. Vreau o clasare pe podium la anul. Avem jucători care ne-au lipsit, Cristea, Frăsinescu şi Qaka. Trebuie evaluat tot lotul pe care îl avem la dispoziţie. Eu la anul vreau mult mai mult. Lăsăm impresia că suntem în vacanţă”, a adăugat Stoican.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri