Carousel hot news

Stoican a decis echipa! SURPRIZELE “cîinilor” cu Viitorul!

Flavius Stoican s-a edificat asupra primului "11" pe care o să-l trimită pe teren în partida de duminică, de la ora 14:00, contra Viitorului Constanţa. Surpriza din lotul "cîinilor" o poate...
22.02.2014 | 16:00
Stoican a decis echipa! SURPRIZELE

Flavius Stoican s-a edificat asupra primului “11” pe care o să-l trimită pe teren în partida de duminică, de la ora 14:00, contra Viitorului Constanţa. Surpriza din lotul “cîinilor” o poate constitui introducerea lui Bilinski din primul minut, polonezul dovedind în turneele de pregătire că este îndreptăţit să fie titular!

Fanii dinamovişti speră ca atitudinea pozitivă pe care Dinamo a căpătat-o de la venirea lui Flavius Stoican să continue şi în returul actualului sezon. Prima schimbare majoră pregătită de staff-ul lui Dinamo este reprezentată de schimbarea sistemului, Stoican luînd în considerare să schimbe sistemul încropit la Dinamo în ultima vreme, 4-2-3-1 urmînd să devină 4-4-2,  Ţucudean urmînd să-l susţină pe Bilinski. Calitatea noului sistem dorit de tehnicianul “haitei” este flexibilitatea şi variantele multiple de care echipa poate beneficia în funcţie de parcursul jocului, Stoican putînd modifica acest 4-4-2 în 4-2-3-1 sau 4-3-3, sisteme testate şi exersate de-a lungul celor două cantonamente de iarnă.

Bărboianu, rezervă! Rus şi Grecu acoperă flancurile

Dacă în privinţa lui Bălgrădean lucrurile rămîn neschimbate, “Pufi” fiind titular de drept, defensiva alb-roşie o să sufere primele modificări. Plecarea lui Luchin a creat o dispută acerbă pentru postul de fundaş dreapta, duel cîştigat, conform surselor, de Laurenţiu Rus. Jucătorul de 28 de ani a avut evoluţii apreciate în amicale, Bărboianu neoferind siguranţă atunci cînd a fost folosit. Partea stîngă va fi protejată în continuare de Grecu, iar centrul defensivei va fi format din Thicot şi Dragoş Grigore.

Lazăr, pericol pentru Matei!

Valentin Lazăr poate reprezenta surpriza plăcută din acest retur pentru fanii dinamovişti, jucătorul care a evoluat pentru Sportul fiind apreciat de către staff-ul echipei în urma cantonamentului. Stoican l-a folosit permanent pe Lazăr în turneele de pregătire, începînd mai multe partide cu mijlocaşul de 24 de ani ca titular. Stoican a luat această decizie şi în contextul în care Matei nu mai este pe placul conducerii. “Ar fi bine să realizeze că nimeni nu este titular veşnic şi nu poate fi înlocuit! Pe lîngă faptul că nu joacă nimic, este şi genul de om conflictual, care caută întodeauna nemulţumiri”, au dezvăluit, pentru FANATIK.RO, surse din cadrul lotului. Totuşi, Lazăr nu va figura mîine în lot după ce a suferit o uşoară accidentare la ligamentul colateral al genunchiului, urmînd să revină la antrenamentele normale abia luni. Surpriza ofensivei o constituie integrarea perfectă a lui Kamil Bilinski, fotbalistul polonez reuşind să-l impresioneze pe Stoican din momentul în care a marcat la debut.

Echipa tip a lui Dinamo:

Bălgrădean – Rus, Thicot, Dr. Grigore, Grecu – Matei, Boubacar, Elton, Rotariu – Ţucudean, Bilinski

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri