Stoican: “DEZASTRU!” Cum face Meme mişto de “cîini”!

George Nistor   
în Stiri sportive
23/02/2014, 16:28
Stoican: “DEZASTRU!” Cum face Meme mişto de “cîini”!

Flavius Stoican este dezamăgit de înfrîngerea cu Viitorul, însă nu-şi pierde speranţa pentru derby-ul cu Steaua. Meme rîde de eşecul din Groapă, şi imediat pe pagina personală de Facebook a pus o faţă zîmbitoare, cu mesajul elocvent: “Offf…”  

Cum explică Stoican eşecul cu Viitorul ? “Mi-e greu să diger acest rezultat, ăsta este fotbalul, poate neşansa a făcut ca noi să plecăm fără trei puncte de pe teren. Mă gîndesc la toate. E o situaţie grea, delicată pentru Cioinac, ăsta e fotbalul, este nou la echipă, eu sînt omul care ajut atunci cînd jucătorii au nevoie de încurajări. Am avut speranţe 80 de minute, s-a întîmplat acest dezastru pentru noi. La greu se cunosc caracterele puternice, important este să arătam determinare la următorul meci. Nu scot în evidenţă un jucător sau altul, toţi sîntem vinovaţi”, a declarat Stoican la Dolcesport.

Bogdan Argeş Vintilă, antrenorul lui Viitorul, este mulţumit de victorie, însă consideră că miza cea mai importantă este meciul următor.

“Am avut încredere în ceea ce am pregătit, am început mai timid, am avut şi un debutant în echipă, pe Tănase. Ne-am făcut jocul în continuare, aşa cum ne-am pregătit şi am cîştigat. M-au ajutat jucătorii mei, noi ne ajutăm împreunăNe bucurăm o oră, urmează etapa viitoare, la asta ne gîndim”, a spus tehnicianul la Dolcesport.

“Am jucat binişor în prima repriză, în a doua repriză s-au gîndit la meciul cu Steaua. Gavra a jucat foarte bine, în adîncime, Axente nu a fost în formă. Ne aşteptam la un meci greu, noi sîntem o echipă de copii, o academie. Am vorbit cu copii, zi de zi creştem frumos. Ei s-au gîndit mai mult la derby, probabil”, a completat Hagi.

Închide ×