Fotbal intern

Stoican, fair-play după înfrângerea cu CFR: „Trebuia să câștigăm și fără să primim penalty. Sunt mândru de jucătorii mei”

Autor: Alin Miu | 23.02.2019 | 22:29
Stoican, fair-play după înfrângerea cu CFR: „Trebuia să câștigăm și fără să primim penalty. Sunt mândru de jucătorii mei”
Stoican, fair-play după înfrângerea cu CFR

Poli Iași a pierdut cu 0-1 partida jucată pe teren propriu cu CFR Cluj și are șanse minime să intre în play-off. La finalul partidei, Flavius Stoican și-a recunoscut înfrângerea și nu a vrut să dea vina pe greșelile de arbitraj comise împotriva echipei sale. 

Stoican, fair-play după înfrângerea cu CFR

„E dezamăgire pentru că am luat gol în minutul 93. Am întâlnit o echipă care a stat bine în teren, ne-a fost greu să-i deschidem. Șansele să mergem în play-off sunt mici acum. Dar sunt mândru de jucătorii mei pentru modul în care s-au luptat. Așa e fotbalul. Nu vreau să comentez arbitrajul. Puteam câștiga și fără să ni se acorde un penalty. Am întâlnit o echipă de valoare. Deac, Țucudean cât a intrat și-a făcut treaba” – a spus Flavius Stoican la TV Digi Sport.

„Am primit gol pe un contraatac în ultima secundă. Un punct era bun, totul se decidea în ultima etapă. Acum ne va fi mai greu. Trebuia să fim mai atenți. E dureros când pierzi în ultima secundă. Puteam lua un punct uriaș” – a spus Laurențiu Rus la TV Digi Sport.

„Cred că a fost penalty la mine, m-a lovit pe picior, dar mă voi uita pe reluări să văd sigur. Sunt supărat că am pierdut, acum avem șanse mici la play-off. Am avut toate atuurile să câștigăm azi, om în plus, ei au avut accidentați. Asta este. Sperăm să câștigăm ultimul meci pentru a ne califica în play-off” – a spus Patrick Petre la TV Digi Sport.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!