Carousel hot news

Elton şi Curtean, menajaţi pentru Braşov. Vezi echipa probabilă a “cîinilor”

Flavius Stoican a decis să nu trimită cel mai bun prim "11" pe teren în partida de astă-seară, cu Chindia Tîrgovişte, chiar dacă şefii i-au transmis tehnicianului dinamovist că trofeul celei...
31.10.2013 | 15:28
Elton şi Curtean, menajaţi pentru Braşov. Vezi echipa probabilă a
Bucurie dinamovista cu Alexandru Curtean si Ionel Danciulescu.
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a decis să nu trimită cel mai bun prim “11” pe teren în partida de astă-seară, cu Chindia Tîrgovişte, chiar dacă şefii i-au transmis tehnicianului dinamovist că trofeul celei de-a doua competiţii din ţară este vital pentru club. Astfel, pentru partida din Cupa României, Stoican îi va menaja pe Elton şi Curtean, urmînd să decidă dacă va face acelaşi lucru şi pe benzi, unde se gîndeşte să-l lase pe bancă pe Rus.

Adversarul accesibil pe care îl întîlnesc astă seară în “Groapă” i-a făcut pe dinamovişti să relaxeze cîţiva titulari în vederea partidei de duminică, contra Braşovului. Dacă Rotariu şi Ţucudean par favoriţi în avanposturi şi au cele mai mari şanse să înceapă partida contra Chindiei din primul minut, mijlocul “cîinilor” va suferi modificări majore, Elton şi Curtean urmînd să ia loc pe banca de rezervă. Alături de aceştia, Stoican se gîndeşte să menajeze şi fundaşii laterali, Laurenţiu Rus şi Grecu, însă variantele pe care tehnicianul dinamovist le are îl fac pe acesta sa ezite să nu-i folosească pe ambii.

ADVERTISEMENT

Echipă probabilă Dinamo:

Bălgrădean – I. Şerban, Luchin, Dr. Grigore, S. Filip – Boubacar, Thicot – V. Lazăr, C. Matei, Rotariu – Ţucudean

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri