Fotbal intern

Stoican, furios pe arbitraj după înfrângerea cu Botoșani: „Lucrăm cu portarii la antrenamente loviturile de la 11 metri”

Autor: Alin Miu | 28.04.2019 | 20:58
Stoican, furios pe arbitraj după înfrângerea cu Botoșani: „Lucrăm cu portarii la antrenamente loviturile de la 11 metri”
Stoican, furios pe arbitraj după înfrângerea cu Botoșani

Poli Iași a pierdut cu 0-3 derby-ul Moldovei cu Botoșani, rezultat în urma căruia a căzut pe locul 4 în play-out. În ciuda eșecului la scor de neprezentare, Flavius Stoican consideră că echipa lui nu a jucat rău, iar, pe deasupra, a fost dezavantajată și de arbitri.

Stoican, furios pe arbitraj după înfrângerea cu Botoșani

Stoican a dezvăluit la finalul partidei că portarii lui Poli Iași au început să exerseze loviturile de la 11 metri la antrenamente din cauza numărului mare de penalty-uri acordate împotriva echipei sale în acest sezon.

„Sunt destul de dezamăgit. Îmi puneam speranțe mari, chiar dacă aveam absențe importante. Astăzi am lăsat o senzație urâtă. Am primit și un penalty împotrivă, care nu cred că a fost. A fost echilibrată prima parte, deloc spectaculos, dar lovitura de pedeapsă a făcut diferența. Am dominat după pauză, dar este dificil să desfaci o astfel de apărare.

Parcă la fiecare meci primim astfel de pedepse. Am început să și lucrăm cu portarii loviturile de la 11 metri la antrenamente. Parcă le primim prea ușor. Orice greșeală te poate duce în hora retrogradării. Suntem însă optimiști. Jucăm acum la Voluntari, o echipă cu speranțe mari că va evita chiar și barajul”, a declarat Flavius Stoican la TV Telekom Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!