Stoican nu l-a învins niciodată pe Hagi. “Asta e şi supărarea mea!”

IAŞI - VIITORUL 0-2
Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
06/04/2018, 21:16
Stoican nu l-a învins niciodată pe Hagi. “Asta e şi supărarea mea!”

CSM Politehnica Iaşi a fost învinsă de Viitorul Constanţa, scor 0-2, în etapa a 4-a din playoff-ul Ligii 1 Betano – vezi detalii, iar Flavius Stoican s-a arătat dezamăgit de evoluţia jucătorilor săi. Mai mult, antrenorul din Copou speră că va reuşi să spargă gheaţa la un moment dat şi să-l învingă pe Gheorghe Hagi.

”Cu siguranţă, se întâmplă în timpul jocului să ai şi situaţii pe care nu le fructifici. În schimb, per total, ca şi joc, Viitorul a fost mai bună. Noi, ca şi echipă, astăzi nu am prins o zi aşa cum ne aşteptam. Trebuie să ridicăm capul, să fim în continuare modeşti. Şi să ştim că avem mult de muncit dacă vrem să creştem şi să ajungem mai sus în acest play-off”, a declarat Flavius Stoican pentru Telekom Sport.

“Nu reuşesc să am o victorie împotriva lui Gheorghe Hagi!”

”Asta e şi supărarea mea, că nu reuşesc şi ca antrenor să am o victorie împotriva lui Gheorghe Hagi. Dar, ţinând cont că e un antrenor care îşi pune amprenta asupra jocului echipei, că are jucători care, în ciuda vârstei fragede, joacă fotbal… este destul de dificil, dar nu voi renunţa şi voi spera că, până la urma, o să am o victorie cu echipa pe care o antrenez împotriva celor de la Viitorul”, a mai spus Stoican.

Închide ×