Fotbal intern

Stoican o ATACĂ pe Anamaria Prodan: “Nu mi se pare normal să faci rău unui om la care susţii că ţii”

Flavius Stoican a vorbit despre conflictul dintre Dorin Rotariu şi suporteri, atacînd-o pe Anamaria Prodan pentru gestul de a posta pe contul ei de Facebook o poză în care apare alături de...
25.04.2014 | 16:53
Stoican o ATACA pe Anamaria Prodan Nu mi se pare normal sa faci rau unui om la care sustii ca tii
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a vorbit despre conflictul dintre Dorin Rotariu şi suporteri, atacînd-o pe Anamaria Prodan pentru gestul de a posta pe contul ei de Facebook o poză în care apare alături de tînărul mijlocaş al lui Dinamo.

“Credeţi că a facut bine impresarul? Credeţi că a făcut bine? Eu sînt antrenor şi vreau să mă concentrez pe ceea ce am de făcut ca antrenor. Nu mi se pare normal să-i faci rău unui om la care susţii că ţii. Nu mi se pare normal să faci aşa ceva cu bună ştiinţă, era clar că bine nu-i putea face cu acea poză! În general, îmi văd de treaba mea, însă acum trebuie să comentez şi asta pentru că-mi afectează munca. Iar jucătorului îi poate afecta starea de spirit. Ce rost avea să pună poza aia? Nu mă interesează cine impresariază, dar să nu mai spunem că vrem să facem bine oamenilor de lîngă noi, cînd aşteptăm doar să ieşim noi în evidenţă. Nu ştiu dacă va fi o discuţie între Rotariu şi suporteri, el trebuie să-şi facă treaba pe teren, atunci cînd intră. Nu-l consider vinovat, am încredere în ceea ce face în teren. Poate milioanele de oameni care iubesc Dinamo n-o să-l mai iubească toţi pe Rotariu din cauza acestui incident!”, a comentat Flavius Stoican în cadrul unei conferinţe de presă.

ADVERTISEMENT