Sport

Flavius Stoican, cu doar 5 rezerve la meciul FC Argeș – Dinamo! Cine a mai rămas la București. Update exclusiv

Dinamo are mari probleme de efectiv înaintea primului meci din 2022, cu FC Argeș. Flavius Stoican nu se va putea baza pe câţiva jucători importanţi, însă Gabi Torje este apt pentru confruntarea de vineri.
21.01.2022 | 15:31
Flavius Stoican cu doar 5 rezerve la meciul FC Arges  Dinamo Cine a mai ramas la Bucuresti Update exclusiv
ADVERTISEMENT
21-01-2022
13:40

Flavius Stoican, cu doar 5 rezerve la meciul FC Argeș - Dinamo!

Probleme de ultimă oră pentru Flavius Stoican înainte de debutul în noul mandat la Dinamo. Va avea la dispoziție doar 16 jucători pentru meciul cu FC Argeș, deci sunt doar 5 rezerve!

Față de estimările inițiale, au mai rămas la București Cătălin Carp, Ricardo Grigore și Nica, care se adaugă listei lungi de indisponibili, accidentați sau cu situația incertă la club.

FC Argeş şi Dinamo deschid a doua parte a sezonului din Casa Pariurilor Liga 1, meciul fiind programat vineri, de la ora 20:00. “Câinii” au nevoie de puncte ca de aer, iar Flavius Stoican speră să scoată cât mai repede clubul de pe locurile retrogradabile.

Flavius Stoican are probleme de lot înainte de debutul la Dinamo!

Dinamo are probleme de efectiv înaintea deplasării la Piteşti. Flavius Stoican a anunţat că fundaşul central Deniz Giafer  și fundaşul stânga Ionuț Amzar nu vor fi în lot, ei având simptome de răceală.

ADVERTISEMENT

Mihai Eşanu şi Andreas Mihaiu sunt accidentaţi şi nu vor intra în calcule pentru următoarele etape. Cei doi “s-au rupt” în meciurile amicale din iarnă. Mihaiu lipseşte câteva săptămâni, în timp ce Eşanu nu va putea reveni pe teren mai devreme de o lună după ce a suferit o fractură la degetul mijlociu.

Filip şi Iliev, out: “Nu cred că vor face parte pe mai departe din lotul nostru”

“Revoluţionarii” Steliano Filip şi Plamen Iliev nu fac nici ei parte din lot. Cei doi jucători se ţin tare pe poziţii şi vor să plece gratis în această iarnă de la echipă. Conducerea exclude această variantă şi până la găsirea unei situaţii, cei doi nu vor mai fi în lot.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a declarat la conferinţa de presă premergătoare meciului că şi-a luat gândul de la Filip şi Iliev şi sunt şanse ca cei doi să nu mai prindă lotul echipei în campionat:

“Filip şi Iliev nu vor face parte din lotul pentru meciul de mâine şi nu cred că vor face parte pe mai departe din lotul nostru. Vreau să îmi consum energia pe jucătorii în care eu cred la momentul acesta că pot face treabă la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Am încercat să-i aduc la un nivel la care să meargă mai departe cu Dinamo, dar se pare că nu se poate şi nu mai vreau să îmi consum energia”, a spus Flavius Stoican.

Torje şi-a revenit după COVID! Toţi jucătorii transferaţi vor fi în lot

Tehnicianul dinamovist are parte şi de veşti bune. Gabi Torje şi-a revenit după infecţia cu COVID şi are şanse mari să înceapă ca titular confruntarea cu FC Argeş. Ricardo Grigore a acuzat şi el probleme.

ADVERTISEMENT

Până acum, Dinamo a bifat şase transferuri şi toţi cei şase vor fi pe foaia de joc în prima etapă: Răzvan Patriche, Cătălin Tomozei, Alin Buleică, Thomas Chesneau, Balthazar Pierret şi Igor Jovanovic.

Chesneau, anunţat titular în meciul cu Argeş! Stoican îl vrea şi pe Figueiredo

Thomas Chesneau are mari şanse să înceapă ca titular între buturi, la doar câteva zile după ce a fost transferat de la Concordia, aşa cum FANATIK a anunţat în momentul în care s-a făcut mutarea.

În contextul boicotului lui Plamen Iliev şi al accidentării lui Eşanu, Stoican mai vrea un portar şi oficialii clubului derulează negocieri cu Figueiredo, portar care zilele trecute a devenit liber de contract după despărţirea de CFR Cluj. Antrenorul aşteaptă întăriri şi pe alte posturi:

“Suntem în discuţii cu Cristiano Figueiredo, dar, indiferent dacă va veni sau nu, avem încredere în aceşti băieţi, chiar dacă sunt tineri. Căutăm un atacant pentru că avem probleme pe acest post, e posibil ca săptămâna viitoare să vină un jucător. Alte posturi? Un mijlocaş ofensiv, unul defensiv, portar… Trebuie să îi analizăm bine şi să luăm deciziile corecte!”, a spus Stoican.

“Câinii” sunt în continuare vulnerabili pe postul de atacant central. Mirko Ivanovski, principalul vârf al lui Dinamo, are trei cartonaşe galbene şi în cazul unui avertisment primit cu Argeş, va rata derby-ul cu FCSB.

  • 12 puncte a făcut Dinamo după primele 21 de etape
  • 6 transferuri au bifat “câinii” până acum în pauza de iarnă
ADVERTISEMENT