Fotbal intern

Stoican A IZBUCNIT în vestiar: “Mă iau la MIŞTO?!”

Dinamo a reuşit trei victorii consecutive în debutul de sezon, una în Cupa Ligii şi două în Liga 1, iar meciul de pe propriul teren împotriva lui ASA Tîrgu Mureş din etapa a treia a fost...
11.08.2014 | 00:09
Stoican A IZBUCNIT in vestiar Ma iau la MISTO

Dinamo a reuşit trei victorii consecutive în debutul de sezon, una în Cupa Ligii şi două în Liga 1, iar meciul de pe propriul teren împotriva lui ASA Tîrgu Mureş din etapa a treia a fost prima partidă în care “cîinii” n-au reuşit să se impună. După 1-1 cu nou-promovata din Ardeal, deşi a fost calm la conferinţa de presă, Flavius Stoican a explodat în vestiar, deranjat de atitudinea pe care Dorin Rotariu şi Ionuţ Şerban, jucători introduşi în repriza a doua, au afişat-o cît timp au evoluat, tehnicianul dinamovist fiind calmat cu greu de cei din jurul său.

Nervos din cauza lui Rotariu şi Şerban!

ASA Tîrgu Mureş s-a dovedit o nucă tare pentru Dinamo, iar tehnicianului Flavius Stoican nu a digerat insuccesul, mai ales că doi dintre cei mai promiţători jucători ai “haitei”, Dorin Rotariu şi Ionuţ Şerban, tratează cu naivitate partidele oficiale. Conform surselor FANATIK.RO, tehnicianul a cedat nervos în vestiar, expunîndu-şi nemulţumirea şi prin cîţiva pumni aplicaţi în pereţii vestiarului, dar şi prin ruperea planşelor pe care se aflau schemele tactice. “Mă iau la mişto?! Nu se poate să aibă o asemenea atitudine! Este inadmisibil! Au 18 ani şi nu au arătat nici un pic de determinare! Ce înseamnă asta?! Se mai întreabă de ce nu joacă titulari!”, a fost discursul aproximativ al tehnicianului.

Stoican a fost calmat de Dănciulescu

De menţionat că cei doi nu erau de faţă, ei fiind încă pe teren acolo unde au fost trimişi alături de celelalte rezerve pentru o repriză de sprinturi. Stoican nu s-a mai intersectat cu Rotariu şi Şerban, însă pînă la urmă tehnicianul a fost calmat de cei din jur, în frunte cu directorul general Ionel Dănciulescu. Acesta l-a luat deoparte pe Stoican, explicîndu-i că trebuie să aibă răbdare cu ei. “Flavius, toată lumea este dezamăgită, ei n-au intrat bine în joc, dar sînt încă puşti, poate ar trebui să nu fii atît de vehement la adresa lor”, au fost cuvintele care par să-l mai fi calmat pe Stoican.

Le-a dat jucătorilor cîte o bere la final

De altfel, antrenorul “cîinilor” a avut un discurs total diferit la adresa celorlalţi jucători, cei care au jucat din primul minut, pe care i-a felicitat pentru dăruirea arătată pe tot parcursul meciului cu ASA. Mai mult, în semn de apreciere pentru rezultatele bune din acest debut de sezon, Flavius Stoican, alături de ceilalţi membri ai staff-ului tehnic şi-au cinstit fotbaliştii cu cîte o bere. Contactat de FANATIK.RO, antrenorul a confirmat întîmplările, dar a ţinut să precizeze că reacţia nu a fost îndreptată către cineva anume.

“Cine intră pe parcurs trebuie să aducă un plus în joc!”

“După fiecare astfel de partidă apar şi nervii, a fost o reacţie normală, nu ceva extrem de exagerat. E firesc să fi fost dezamăgiţi cu toţii pentru că nu am bătut, dar nu s-a pus problema să mă iau de X sau Y. Ideea este că eu aştept ca cei care intră pe parcursul meciului să aibă o atitudine plină de determinare, să aducă un plus în joc, indiferent de numele lui. Asta mă interesează şi din cauza asta am fost nemulţumit”, a declarat Stoican pentru FANATIK.RO.