Fotbal intern

Stoichiță așteaptă gloriile fotbalului românesc să colaboreze cu FRF!

18.04.2018 | 17:55
Stoichiță așteaptă gloriile fotbalului românesc să colaboreze cu FRF!
Stoichiță se bucură cu Burleanu pentru un nou mandat la FRF

Mihai Stoichiţă s-a bucurat alături de Răzvan Burleanu pentru obținerea unui nou mandat la conducerea Federației Române de Fotbal, dar s-a dus și la cei care au pierdut alegerile și le-a strâns mâna. Mai mult, a declarat că îi așteaptă pe toți foștii mari fotbaliști ai României să colaboreze cu FRF.

”Am crezut în victorie. Niciodată nu te duci la o luptă ca să pierzi. Am avut şi şansă, ca la fotbal. N-am avut clinciuri cu nimeni. O decizie zdrobitoare. Burleanu a reușit să echilibreze Federația. Deja intru într-o altă tensiune pentru că trebuie să confirmăm la nivel tehnic. Orice s-ar fi întâmplat, nu sunt pervers, cum am fost acuzat, aș fi plecat din Federație. În timp ce vedeam bucuria noastră, parcă mi-a părut rău de ce au pățit ceilalți.

Stoichiță se bucură cu Burleanu, dar așteaptă gloriile fotbalului să colaboreze cu FRF

Chiar am fost pe la toți și am vorbuit cu ei. Eu cred că fostele glorii ale fotbalului românesc vor putea să coabiteze, deoarece cu toții vrem binele fotbalului. Cred că vom găsi soluții nu doar de coabitare, ci chiar de colaborare. Nu vom fugi unii de alții, după alegerile-acestea. Vrem să câștigăm cu Muntenegru, cu Serbia, nu se poate dacă nu ajutăm fiecare cu câte ceva, deoarece fostele glorii au atâta experiență”, a declarat directorul tehnic al FRF.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri