Nu se va face diferenţa pe teren: "Duel al băncilor"

fcsb-cfr, cfr cluj, fcsb, liga 1, mihai stoichita

Directorul tehnic de la FRF, Mihai Stoichiţă, este de părere că în FCSB - CFR Cluj, valoarea antrenorului va decide câştigătoarea.

Mihai Stoichiţă, fost antrenor la FCSB, spune că loturile celor două echipe sunt de valori apropiate şi totul va fi decis în funcţie de inspiraţia antrenorului. Astfel, oficialul FRF spune că adevăratul derby se va da între Nicolae Dică şi Dan Petrescu.

”E un duel al băncilor acum pentru că practic se transfera din teren la bănci, pentru că echipele sunt echilibrate valoric, individual vorbind şi de acum organizarea, care va fi mai inspirat, care va fi cel care va alege cel mai bine ceea ce trebuie să facă, ăla va fi câştigătorul.

"Stelei îi convin spaţii mari"

Problema care se pune este că meciul va fi extrem de dificil din cauză că primul gol este foarte important. Clujul dacă dă primul gol va fi foarte greu de bătut, la fel şi Steaua obligă Clujul să renunţe la tactica asta atât de pragmatică pe care o are Dan şi atunci în momentul în care dacă ei vor fi conduşi trebuie să se desfacă, nu ştiu ce se va întâmpla pentru că Stelei îi convin spaţiile mari, spaţiile libere”, a declarat Mihai Stoichiţă la Telekom Sport.

Partida FCSB - CFR Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.