Sport

Stojan Vranjes nu a uitat perioada petrecută la CFR Cluj și nici limba română: „Bravo pentru ei! Dăm totul la retur”

Stojan Vranjes nu a uitat perioada petrecută la CFR Cluj și a vorbit despre cum s-a simțit în teren împotriva fostei echipe.
06.07.2021 | 22:53
Stojan Vranjes nu a uitat perioada petrecuta la CFR Cluj si nici limba romana Bravo pentru ei Dam totul la retur
ADVERTISEMENT

Stojan Vranjes este în momentul de față fotbalistul celor de la Borac Banja Luka, adversara CFR-ului din turul I preliminar al Champions League și și-a felicitat fosta echipă.

Vranjes a fost la un pas să reducă din diferență pe finalul meciului, însă nu a reușit să îl învingă pe Giedrius Arlauskis. Impresionant este faptul că Vranjes nu a uitat limba română, deși a plecat din campionatul intern după sezonul 2012-2013.

ADVERTISEMENT

Stojan Vranjes nu a uitat perioada petrecută la CFR Cluj

Stojan Vranjes, mijlocaș acum la Borac Banja Luka, nu a uitat perioada în care a jucat pentru CFR Cluj și nu a uitat nici limba română, tot interviul său dat după finalul confruntării din turul I preliminar al Champions League, fiind oferit în limba română.

Vranjes a plecat de la CFR Cluj la finalul sezonului 2012-2013, când devenea campion cu formația din „Gruia”. În România, Stojan Vranjes a mai jucat la Pandurii Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

„M-am simțit foarte bine, dar am pierdut meciul și nu e chiar atât de bine acum la final. Victoria a fost meritată de CFR. Bravo pentru ei, avem încă un meci acasă și încercăm să face tot să nu pierdem.

Păcat că nu am înscris la ultima fază a meciului, că diferența nu era atât de mare. O să facem tot ce depinde de noi să nu pierdem”, a declarat Stojan Vranjes la finalul meciului cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
  • 34 de ani este vârsta lui Stojan Vranjes

„Faza mare a lui Vranjes, a venit dintr-un ofsaid mare!”

Stojan Vranjes a fost la un pas să marcheze în finalul confruntării cu CFR Cluj, iar Marius Șumudică, antrenorul campioanei României, a vorbit despre ocazie dând vina pe arbitraj și acuzând un ofsaid de un metru la mijlocașul bosniac.

„Se întâmplă în fotbal, sperăm să nu mai facem aceste greșeli. Ocazia mare a lui Vranjes a fost de fapt un ofsaid de un metru, am și întâlnit o brigadă de arbitri care a dat puțin mai mult pentru ei, dar nu contează.

ADVERTISEMENT

Am avut și 5-6 ocazii mari, pe care nu trebuia să le ratăm, totuși, ocazii mari de tot, dar așa e în fotbal!”, a spus Marius Șumudică la finalul meciului.

În România, Stojan Vranjes a reușit să câștige doar un trofeu, campionatul cu CFR Cluj, însă de-a lungul timpului, acesta a câștigat, printre altele. campionatul Poloniei, cu Legia Varșovia, Cupa Serbiei, cu Steaua Roșie Belgrad și campionatul Bosniei, cu Borac Banja Luka.

Stojan Vranjes are și trei partide jucate în naționala Bosniei, pentru care nu a reușit însă să marcheze vreun gol.

  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Stojan Vranjes, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT