Fotbal international

Străbunica lui Cesc Fabregas, infectată cu coronavirus! Mesajul emoţionant al fotbalistului: “Nu putem decât să ne rugăm”

18.04.2020 | 17:32
Strabunica lui Cesc Fabregas infectata cu coronavirus Mesajul emotionant al fotbalistului Nu putem decat sa ne rugam
ADVERTISEMENT

Fostul internaţional spaniol Cesc Fabregas, care în prezent face parte din lotul echipei AS Monaco, demonstrează că pentru el viaţa persoanelor cu vârste înaintate este la fel de preţioasă ca a altor oameni.

A plătit testarea a 32 de bătrâni şi mutarea a 16 dintre ei într-un hotel

El a plătit testarea a nu mai puţin de 32 de bătrâni dintr-un cămin de la lângă Barcelona, iar mai apoi şi mutarea a jumătate dintre ei într-un hotel, după ce s-au produs cazuri de infecare cu COVID 19.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au fost loviţi de coronavirus se află chiar străbunica fotbalistului, Flora, ajunsă la venerabila vârstă de 95 de ani.

Fabreags e disperat că nu poate ajunge la străbunica lui

Cesc Fabregas se roagă zilnic pentru însănătoşirea ei, fiind disperat că nu poate fi lângă ea, întrucât se află în izolare cu soţia şi cei trei copii.

ADVERTISEMENT

„Săraca femeie s-a îmbolnăvit la 95 de ani. Știu că o parte dintre bătrâni nu s-au infectat și am vrut să îi țin cât mai feriți la vârsta lor. Joi am vorbit în apel video cu Flora, părea că e în stare bună și cu moralul ridicat.

Şi străbunica jucătorului va fi dusă la hotel

Cel mai rău e că nu putem să o îmbrățișăm. Sper că va reuși să treacă peste asta, dar știm cât poate fi de complicat. Nu putem decât să ne rugăm”

ADVERTISEMENT

Printre cei 16 care vot fi mutaţi într-un hotel se află şi străbunica lui. În total, 13 persoane au fost infectate cu coronavirus şi se ştie că la persoanele în vârstă pericolul este mult mai mare.

Peste 20.000 de decese s-au consemnat în Spania

Spania încearcă să iasă pas cu pas de sub teroarea pandemiei, pentru a putea începe să mişte economia, blocată ca peste tot prin întreruperea multor activităţi.

ADVERTISEMENT

Totuşi, focarul de COVID 19 rămâne destul de agresiv şi până în prezent peste 20.000 de persoane şi-au pierdut viaţa ca urmare a pandemiei. Se speră ca în următoarele zile să se reia treptat fiecare activitate esenţială, pentru a se încerca o diminuare a efectelor economice negative provocate de pandemie.

ADVERTISEMENT
Tags: