Fotbal intern

Străinii lui Dinamo se bucură de zăpadă. Ce au postat pe internet. „It’s snowtime!”

19.11.2018 | 17:45
Gregory Tade și Rachid Ait-Atmane sunt șocați că au dat de zăpadă la mijlocul lui noiembrie

Zăpada la mijlocul lui noiembrie a luat în surprindere nu doar autoritățile, ci și fotbaliștii străini de la Dinamo. Gregory Tade, Armando Cooper, Tomislav Gomelt sau Rachid Ait-Atmane au postat pe rețelele de socializare filmulețe cu ninsoarea din București.

Armando Cooper a postat un clip în care arăta că nu își dorește deloc să aibă parte de zăpadă. Tomislav Gomelt a făcut și el un video în care arăta peisajul din jurul locuinței sale, cu mașinile din parcare pline de omăt. De asemenea, cei mai amuzanți au fost Gregory Tade și Rachid Ait-Atmane. Cei doi fotbaliști aduși recent de Mircea Rednic au postat împreună un clip în care se mirau de faptul că ningea afară: „Cumva ninge? Surpriză! – Da, e timpul ninsorii! (It’s snowtiiime!)” , au postat cei doi fotbaliști ai lui Dinamo.  (Vezi galerie foto)

 Străinii lui Dinamo vor debuta pe zăpadă în tricoul „câinilor roșii”

Dacă Tomislav Gomelt și Armando Cooper au ajuns în vară la Dinamo București, Gregory Tade și Rachid Ait-Atmane sunt două dintre transferurile noi efectuate de trupa din Ștefan cel Mare în mandatul lui Mircea Rednic. Cei doi jucători nu au reușit încă să debuteze pentru clubul din „Groapă”. În schimb, Tade și Ait-Atmane au jucat pentru Dinamo în partida amicală de săptămâna trecută pierdută cu Concordia Chiajna, scor 0-1. De asemenea, în aceeași partidă a jucat și atacantul italian Mattia Montini, o altă nouă achiziție a clubului. În schimb, Naser Aliji ar fi trebuit să joace și el contra ilfovenilor, dar a făcut o contractură, motiv pentru care a ratat mai multe zile de pregătire.

Dacă dinamoviștii s-au bucurat de zăpadă, fotbaliștii lui Poli Iași nu au fost la fel de încântați. Flavius Stoican i-a scos pe sportivi la antrenament, în ciuda faptului că nămeții erau până la genunchi. Ieșenii se antrenează însă din greu pentru derby-ul de la sfârșitul săptămânii, împotriva celor de la FCSB.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri