Sport

Străinii Rapidului, şocaţi! “Băi, ce e aici, la voi, în România?!”

După patru etape în care a obţinut opt puncte, formaţia antrenată de Cristi Pustai a cunoscut şi gustul înfrîngerii. Astra a învins clar pe Rapid, scor 2-0, rezultat în urma căruia...
20.03.2015 | 00:08
Strainii Rapidului socati Bai ce e aici la voi in Romania

După patru etape în care a obţinut opt puncte, formaţia antrenată de Cristi Pustai a cunoscut şi gustul înfrîngerii. Astra a învins clar pe Rapid, scor 2-0, rezultat în urma căruia giuleştenii au se află la cinci lungimi faţă de locul 12, ultimul care asigură rămînerea în Liga 1 şi în sezonul viitor. Chiar şi în aceste condiţii, lupta pentru evitarea retrogradării nu este încheiată. Jucătorii Rapidului rămîn optimişti şi sînt siguri că pot ieşi din subsolul clasamentului în următoarele runde. Pentru atingerea obiectivului, o victorie cu Oţelul este obligatorie, iar vestiarul este conştient de importanţa partidei cu formaţia de la malul Dunării.

“Cam dubioase rezultatele adversarelor!”

Străinii din lotul lui Pustai sînt însă şocaţi după doar două luni petrecute la Rapid. Nu din cauza condiţiilor găsite în România, ci din punct de vedere strict fotbalistic. Mai exact, Gecov şi compania nu-şi pot explica rezultatele obţinute de echipele rivale giuleştenilor în lupta pentru retrogradare în acest debut de retur. “Băi, ce se întîmplă la voi în România? Echipe care erau în coada clasamentului, ca şi noi, cîştigă acum pe bandă rulantă. Iaşiul bate pe Petrolul, apoi pe Astra, care după doar trei zile ne-a dat o lecţie de fotbal! Pandurii bate pe Steaua, apoi Viitorul îi demolează. Mai departe, Chiajna învinge pe Dinamo în deplasare. Cam dubioase aceste rezultate! Noi am obţinut opt puncte, ne aşteptam să fim mai aproape de salvare, dar sîntem la cinci puncte”, a fost reacţia străinilor din lotul Rapidului, conform surselor FANATIK.RO.

Mobilizare generală cu Oţelul

Fotbaliştii cu dubii asupra corectitudinii partidelor din Liga 1 au fost însă liniştiţi şi li s-a transmis că nu se pune problema ca returul să nu se joace pe teren. Altfel, rapidiştii sînt concentraţi la maximum pentru disputa cu Oţelul. În ciuda înfrîngerii cu Astra, atmosfera în vestiar este una bună, iar fotbaliştii sînt gata să obţină prima victorie pe teren propriu din acest an. “Trebuie să strîngem rîndurile pentru că dacă nu batem sîmbătă e groasă! Acest meci este cel mai important. Apoi vine pauza şi avem timp să mai legăm relaţiile”, susţin jucătorii. După mai multe discuţii cu staff-ul, Pustai pare decis să abordeze ofensiv partida cu Oţelul, conştient că victoria este obligatorie. Astfel, nu este exclus ca Niculae să joace vîrf împins în locul lui Benson, care a dezamăgit în primele cinci etape.

15 fotbalişti străini are în lot Rapid: Buchta, Josl, Cmovs, J. Oriol, Sapina, Borda, Rui Miguel, Meulens, R. Silva, Gecov, Kikas, Coimbra, E. Oriol, Garai, Benson

Rezultatele care i-au surprins pe străinii din Giuleşti

Viitorul – CSMS Iaşi 0-3

Astra – Concordia 2-2

Petrolul – CSMS Iaşi 0-2

CS U – Gaz Metan 1-1

CSMS Iaşi – Astra 1-0

Pandurii – Steaua 3-1

Viitorul – Pandurii 4-0

Dinamo – Concordia 0-3

ULUITOR! În insolvenţă, Rapid plăteşte doi jucători cu 600.000 €!

EXCLUSIV / Motivul FURIEI lui Josl DRAMA fetiţei sale: “E la SPITAL!”

STEAUA. Trădare maximă în Ghencea: “Ţin cu Rapid!”

Tags: