Life

Stranger Things – sezonul 4, cea mai vizionată producție Netflix. Ce trebuie să știi despre serialul fenomen dacă nu l-ai văzut încă

Sezonul patru din Stranger Things a depășit Bridgerton și a devenit cel mai vizionat serial produs de Netflix. Tot ce trebuie să știi despre producție.
19.06.2022 | 15:00
Stranger Things  sezonul 4 cea mai vizionata productie Netflix Ce trebuie sa stii despre serialul fenomen daca nu lai vazut inca
Stranger Things este cel mai vizionat serial de pe Netflix. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stranger Thing a urcat repede în topuri. La doar trei săptămâni de la lansarea primelor episoade din sezonul patru, a depășit Bridgerton și devenit cea mai vizionată producție în limba engleză de pe Netflix.

Stranger Things- sezonul 4, cea mai vizionată producție în limba engleză de pe Netflix. A detronat Bridgerton

Nu mai este o presupunere atunci când spunem că Stranger Things este printre cele mai bune producții Netflix, pentru că o demonstrează statisticile. La doar trei săptămâni de când a fost lansată prima parte a sezonului patru, Stranger Things a fost declarat oficial cel mai vizionat serial în engleză, disponibil pe platforma de streaming.

ADVERTISEMENT

Astfel, de la premiera sa din 27 de mai, mai mult de 781 de milioane de ore de Stranger Things au fost vizionate pe Netflix. Prin comparație, a depășit sezonul doi din Bridgerton, care după ce a fost lansat în martie a acumulat 656, 2 milioane de ore de vizionare, pe parcursul a 28 de zile, notează forbes.com. 

Fanii au așteptat timp de trei ani ca sezonul patru din Stranger Things să apară. Pe 1 iulie, este anunțată ultima parte a serialului.

ADVERTISEMENT

Tot ce e nevoie să știi despre Stranger Things. Care este intriga serialului?

Acțiunea serialului Stranger Things are loc în anii 1980 în micul oraș Hawkins din Indiana. Totul începe atunci când un băiat dispare, iar prietenii lui încearcă să-l găsească. Ei o întâlnesc pe Eleven, o tânără cu puteri supranaturale. Mai târziu, ei descoperă și că o agenție guvernamentală care experimentează comunicarea cu alte dimensiuni, numite Upside Down, și amenință întreg orașul.

De ei și de șeriful local, Hopper, depinde să împiedice tragedia. Odată cu serialul au progresat și fenomenele supranaturale care pun în pericol Hawkins, iar Eleven și noua ei gașcă de prieteni sunt forțați să se lupte cu acestea. Totul în timp ce încearcă să facă față vieții normale de adolescenți.

ADVERTISEMENT

Cine face parte din distribuția Stranger Things?

Tânăra distribuție din Stranger Things este inima spectacolului. Cei mai mulți dintre tinerii actori erau complet necunoscuți când serialul a debutat în 2016, dar au devenit rapid vedete în adevăratul sens al cuvântului. Fă cunoștință cu ei:

Millie Bobby Brown – Eleven

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de florence by mills (@florencebymills)

Finn Wolfhard – Mike Wheeler

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Finn Wolfhard (@finnwolfhardofficial)

Gaten Matarazzo – Dustin Henderson

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gaten Matarazzo (@gatenm123)

Caleb McLaughlin – Lucas Sinclair

Noah Schnapp – Will Byers

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Noah Schnapp (@noahschnapp)

Sadie Sink – Max Mayfield

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sadie Sink (@sadiesink_)

Natalia Dyer – Nancy Wheeler

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de natalia dyer (@nattyiceofficial)

Charlie Heaton – Jonathan Byers

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Charlie Heaton (@charlie.r.heaton)

Winona Ryder – Joyce Byers

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Winona Ryder (@winonaryderofficial)

David Harbour – Jim Hopper

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de David Harbour (@dkharbour)

Un alt lucru de apreciat pe care Stranger Things îl face este că aduce în lumină actori emblematici ani anior ’80. Până acum au apărut Matthew Modine, Sean Astin, Cary Elwes și Paul Reiser, iar sezonul 4 îi are pe Robert Englund și Freddy Kreuger din originalul A Nightmare on Elm Street.

ADVERTISEMENT

Câte episoade are sezonul patru Stranger Things?

Sezonul patru din Stranger Things este cel mai lung de până acum, având nouă episoade, acesta fiind și motivul pentru care a fost lansat în două părți.

La sfârșitul sezonului trei, grupul a dejucat o misiune secretă rusă de a arma portalul dimensional. Pentru a-l închide, Hopper, care între timp a devenit și tatăl adoptiv al lui Eleven, decide să se sacrifice.

Totuși, într-una dintre scenele finale, mai mulți soldați ruși vorbesc despre un prizonier american. Până acum, au fost lansate primele șapte episoade ale seriei, iar acestea sunt:

Capitolul 1: The Hellfire Club (Clubul Iadului)

El este hărțuită la școală. Joyce deschide un pachet misterios. Un jucător înrădăcinat zguduie noaptea D&D.

Capitolul 2: Vecna’s Curse (Blestemul lui Vecna)

Un avion îl aduce pe Mike în California, iar un cadavru îl oprește pe Hawkins. Nancy merge să caute piste.

Capitolul 3: The Monster and the Superhero (Monstrul și Super eroul)

Murray și Joyce zboară în Alaska și El se confruntă cu consecințe grave. Robin și Nancy pun pământ pe demonii lui Hawkins. Dr. Owens oferă vești serioase.

Capitolul 4: Dear Billy (Dragă Billy)

Max este în pericol grav… și rămâne fără timp. Un pacient de la azilul Pennhurst are vizitatori. În altă parte, în Rusia, Hopper lucrează din greu.

Capitolul 5: The Nina Project (Proiectul Nina)

Owens o duce pe El în Nevada, unde este forțată să-și confrunte trecutul, în timp ce copiii Hawkins cercetează o casă care se prăbușește, în căutarea indiciilor. Vecna ​​mai face o victimă.

Capitolul 6: The Dive (Scufundarea)

În spatele Cortinei de Fier, începe o misiune riscantă de salvare. Echipajul din California caută ajutor de la un hacker. Steve se sacrifică pentru echipă.

Capitolul 7: The Massacre at Hawkins Lab ( Masacrul de la Laboratorul Hawkins)

În timp ce Hopper se pregătește să lupte cu un monstru, Dustin analizează motivele lui Vecna ​​și decodifică un mesaj de dincolo. El găsește putere într-o amintire îndepărtată.

 

ADVERTISEMENT