Strângere de fonduri pentru unul dintre baschetbaliștii înjunghiați la Brăila! Câți bani vrea să adune agentul lui Jospeh McClain

Traian Terzian   
în Sporturi
24/09/2018, 15:32
Strângere de fonduri pentru unul dintre baschetbaliștii înjunghiați la Brăila! Câți bani vrea să adune agentul lui Jospeh McClain GALERIE FOTO
Agentul baschetbalistului american Joseph McClain, înjunghiat la Brăila, a început o campanie de strângere de fonduri pentru aducerea familiei sportivului în România

Agentul unuia dintre baschetbaliștii americani înjunghiați la Brăila în urmă cu 10 zile a început o strângere de fonduri. Clive Williamson, agentul lui Joseph McClain, a demarat această campanie cu gândul de a aduna 20.000 de dolari, sumă care ar ajuta la aducerea familie sportivului în România.

Conform site-ului debraila.ro, o parte din această sumă va fi folosită pentru recuperea medicală a lui Joseph McClain atunci când va ajunge în Statele Unite ale Americii. Baschetbalistul a fost operat la Spitalul Județean de Urgență Brăila, acolo unde se află și în acets moment internat.

Strângere de fonduri pentru unul dintre baschetbaliștii înjunghiați la Brăila: ”Sperăm să-și continue cariera”

”Joseph McClain, 25 ani, care a fost recent transferat la clubul de baschet ACS Cuza Braila, în România, a fost atacat sâmbătă, 15.09.2018, în oraș, aparent fără niciun motiv. McClain a fost înjunghiat în piept și stomac dar este într-o stare stabilă, la Terapie Intensivă. Strângem fonduri pentru ca familia să-l poată vizita, iar Joseph să aibă parte de o recuperare adecvată atunci când va ajunge înapoi în Statele Unite”, a scris Clive Williamson.

Joseph McClain în timpul unui meci jucat în Statele Unite ale Americii
Joseph McClain în timpul unui meci jucat în Statele Unite ale Americii

”Am aprecia ajutorul vostru de a reuni acest tânăr atlet cu familia lui şi de a-l ajuta să aibă parte de o recuperare completă pentru a-şi putea continua o carieră promiţătoare, după acest atac teribil asupra vieţii lui”, este mesajul postat agentului care strânge fonduri pentru unul dintre baschetbaliștii înjunghiați la Brăila.

Doi baschetbaliști americani ai echipei ACS Cuza Brăila, Darrel Bowie şi Joseph McClain, au fost înjunghiați pe o terasă de temutul interlop brăilean Daniel Gabriel Husein, poreclit “Dasaev”. Acesta a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar apoi a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. ”Dasaev” este acuzat de acuzat de tentativă de omor, port și folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cel de-al doilea suspect în acest caz este Valentin Cătălin Bulza, un fost luptător MMA și prieten foarte bun cu “Dasaev”. Bulza s-a retras din activitatea sportivă în urmă cu trei ani și în oraș este considerat unul dintre prietenii apropiați ai principlului suspect.

Închide ×