STEAUA. Acesta e fundaşul pe care îl vor Meme şi Dică. Îl vrea şi Loţi

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
24/06/2017, 00:07
STEAUA. Acesta e fundaşul pe care îl vor Meme şi Dică. Îl vrea şi Loţi GALERIE FOTO

FCSB este campioana perioadei de transferuri, însă steliştii au adus doar jucători în compartimentul ofensiv. Gigi Becali i-a mandatat pe Mihai Stoica şi pe Nicolae Dică să caute un fundaş central. După ce a fost transferat Ionuţ Larie, Steaua se orientează spre încă un fundaş pentru a întări compartimentul defensiv.

Presa belgiană scrie că FCSB este interesată de Bruno Godeau, fotbalist legitimat la Oostende. Publicaţia Het Nieuwsblad a scris despre interesul steliştilor, însă vor avea concurenţă în realizarea transferului. Fundaşul central de 25 de ani se află şi pe lista lui Antwerp, echipă antrenată de Loţi Boloni. FC Steaua are mare nevoie de un fundaş central, roş-albaştrii fiind deja refuzaţi de doi jucători.

Bruno Godeau a fost format de Anderlecht, însă fundaşul central nu a jucat niciodată la seniori pentru echipa din Bruxelles. Fostul internaţional belgian de tineret a jucat pentru Zulte-Waregem, Westerlo şi Oostende până în prezent. Fotbalistul este cotat la 900.000 de euro, conform site-ului transfermarkt.com, acesta evoluând în 25 de meciuri pentru Oostende în sezonul recent încheiat.

Nicolae Dică şi Meme Stoica au fost mandataţi de George Becali să caute un fundaş central. “Eu fac transferuri pe bandă rulantă şi ei nu sunt în stare să aducă un fundaş. Eu nu mă pricep la apărători”, declara de curând Gigi Becali la o televiziune de sport. Bruno Godeau este cotat la 900.000 de euro, conform site-ului transfermarkt.com.

Închide ×