Fotbal international

Strasbourg – PSG 1-1, Live video în Ligue 1. Liderul, fără Neymar și cu Mbappe rezervă, a scos a doua remiză la rând! Video

05.12.2018 | 20:08
Strasbourg  PSG 11 Live video in Ligue 1 Liderul fara Neymar si cu Mbappe rezerva a scos a doua remiza la rand Video

PSG a început să dea semne de slăbiciune în campionat. Fără starurile Neymar, accidentat, și Kylian Mbappe, lăsat pe banca de rezerve, PSG s-a chinuit la Strasbourg. Mai mult, campioana a fost la un pas de o înfrângere. Gazdele au deschis scorul în minutul 41. După pauză antrenorul Thomas Tuchel a mutat și l-a trimis în teren pe Mbappe, iar Cavani a egalat în minutul 71. S-a terminat 1-1 și PSG înregistrează a doua remiză consecutivă în campionat. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE 21:10 / S-au anunțat echipele de start! Mbappe doar rezervă!


În clasamentul Ligue 1, după 15 etape, PSG e lider la distanţă abisală faţă de următoarele locuri. Campioana en titre are 14 victorii şi un egal, 43 de puncte, iar ocupanta locului secund, Montpellier, are 29 de puncte. Adversara din acest meci, Racing Strasbourg, se află pe locul 8, cu 21 de puncte şi o linie echilibrată: 5 victorii, 6 remize, 4 eşecuri. Alsacienii sunt echipa care în sezonul trecut a reuşit să învingă PSG pe teren propriu.

Strasbourg – PSG Live Stream Online pe Digi Sport

STRASBOURG – PSG LIVE STREAM ONLINE TV Ligue 1. Partida Strasbourg – PSG are loc miercuri, 5 decembrie, ora 22:00, pe stadionul Le Meinau, în cadrul etapei a 16-a din Ligue 1. Jocul poate fi urmărit în România în exclusivitate pe Digi Sport, dar puteţi intra şi pe FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO. Parizienii fac din aceste meciuri de campionat o pregătire pentru ultima partidă din cadrul grupei C a Champions League, cea de la Belgrad, cu Steaua Roşie.

Strasbourg - PSG Ligue 1. Brazilianul Neymar este marele absent. S-a accidentat la Bordeaux
Strasbourg – PSG Ligue 1. Brazilianul Neymar este marele absent.

Strasbourg – PSG LIVE STREAM ONLINE TV Ligue 1 pe FANATIK.RO

STRASBOURG – PSG LIVE STREAM ONLINE TV Ligue 1. Meciul din capitala Serbiei nu se anunţă foarte uşor, în condiţiile în care pe Marcana belgrădeană FC Liverpool a cedat cu 2-0, iar Napoli a făcut 0-0. Problema este starea de sănătate a brazilianului Neymar, care după partida de la Bordeaux s-a ales cu o accidentare. O problemă musculară este suferinţa lui Neymar, care va lipsi în partida de la Strasbourg şi este foarte posibil să declare forfait şi pentru Belgrad. Nu este exclus, după accidentarea lui Neymar ca şi alţi jucători importanţi să fie lăsaţi la odihnă, pentru a nu apărea şi alte probleme de sănătate în lot.