Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Strategia ce garantează succesul la FC Botoșani: „Jucători exponențiali care să fie vânduți!”. Video Exclusiv

FC Botoșani traversează o formă excepțională de la reluarea SuperLigii. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a vorbit despre strategia care aduce succesul.
07.02.2023 | 23:51
Strategia ce garanteaza succesul la FC Botosani Jucatori exponentiali care sa fie vanduti Video Exclusiv
Valeriu Iftime a dezvăluit strategia care aduce succesul la FC Botoșani. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FC Botoșani are victorii pe linie fără gol primit în cele trei meciuri oficiale ale anului de până acum. Valeriu Iftime a precizat că venirea lui Flavius Stoican pe banca moldovenilor, pe care patronul a dezvăluit-o în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA la începutul lunii decembrie, i-a făcut pe jucători să se bucure de fotbal.

Valeriu Iftime, cuvinte de laudă pentru Flavius Stoican: „E un moment important pentru noi”

Datorită celor trei victorii obținute, FC Botoșani a făcut un salt impresionant în clasament și s-a apropiat la doar trei puncte de ultimul loc care asigură prezența în play-off. Valeriu Iftime a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre parcursul echipei, fiind convins că un mare merit pentru perioada entuziasmantă pe care o traversează echipa moldoveană îl are Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

„E un moment important pentru noi acum. Categoric, meritul mare este al lui Flavius Stoican. Avem aceeași jucători, am schimbat foarte puțin, dar atmosfera creată și restartul mental dat jucătorilor și grupului mi se pare extraordinar de important. 

Oricât cât de sus ai urca, la un moment dat, tot vei avea o cădere, numai că trebuie să credem că viața ne mai dă încercări și trebuie să ieșim din ele. Îmi place atmosfera. E greu să vezi jucători fericiți care joacă la Botoșani nici pe termen scurt.

ADVERTISEMENT

Să vezi bucuria cu care Mailat vine și se pregătește sau Dican. Revenirea spectaculoasă a lui Șeroni. Copiii ăștia chiar o fac cu mare plăcere și simt bucuria. Se vede cu ochiul liber și asta e cel mai important lucru, bucuria de a juca la Botoșani”, a declarat Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI.

Strategia care aduce succesul la Botoșani: „Jucători exponențiali care să fie vânduți”

FC Botoșani a învins fără drept de apel în ultima etapă, scor 5-0 cu Petrolul Ploiești. La finalul meciului, Nicolae Constantin și-a anunțat plecarea din cadrul clubului prahovean. Pe lângă rezultatele înregistrate, succesul pentru Valeriu Iftime reprezintă posibilitatea ca jucătorii să fie observați și vânduți pentru susținerea componentei financiare a clubului.

ADVERTISEMENT

„Eu nu măsor așa. De fapt, măsor așa, numai că în filosofia noastră este ca echipa să joace și să redevenim spectaculoși, să avem jucători exponențiali care să fie vânduți, care într-un timp mai lung sau mai scurt pot contribui la componenta financiară a clubului.

Și este foarte, foarte important ca Flavius Stoican să meargă mai departe peste schema asta. Mi se pare că am nimerit tot ce trebuie, dar sper să ne țină așa că nu e simplu să mergem pe linia asta”, a mai spus Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT