Sport

Strategia FCSB, aspru criticată: „Cum să te bați la titlu cu o bancă ce pierde cu Afumați”

18.05.2021 | 20:05
Strategia FCSB aspru criticata Cum sa te bati la titlu cu o banca ce pierde cu Afumati
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam a vorbit despre problemele de la FCSB și a criticat aspru strategia „roș-albaștrilor”, despre care spune că e greșită, având o bancă de rezerve care a pierdut cu Afumați, scor 1-4.

„Eroul de la Sevilla” a continuat și a explicat și motivul pentru care nu crede că România va mai vinde jucători pe mulți bani în următorii ani, dar și despre jucătorul pe care l-ar fi dorit în continuare la FCSB.

ADVERTISEMENT

Narcis Răducan a intervenit în discuție și i-a atras atenția lui Gigi Becali de faptul că suporterii FCSB-ului nu sunt atât de interesați de banii pe care el îi face, ci de performanță.

Strategia FCSB a fost aspru criticată

Helmuth Duckadam consideră că strategia FCSB-ului a fost greșită, acesta fiind motivul principal pentru care echipa lui Toni Petrea este la un pas să rateze din nou titlul în Liga 1:

ADVERTISEMENT

„FCSB a făcut niște greșeli fantastice în ultima vreme… ai renunțat la Soiledis, care mie îmi plăcea și care te-ar fi ajutat acum în lupta pentru campionat. Banca de rezervă pierde cu Progresul Spartac, 4-0, pierde cu Afumați, 4-1, păi n-ai cum să te bați la campionat cu o astfel de bancă de rezervă”.

„Mergând pe această strategie, la un moment dat se oprește. Echipa națională e cum e, dar e cam finalul calificăriloe echipelor în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Eu spun că în 2-3 ani, vom fi foarte fericiți dacă vom mai vinde pe 2-3 milioane, nivelul a scăzut mult în ultimii ani. Eu zic că e meritul impresarilor cum s-au vândut jucătorii în ultimul timp, ei au știut să vorbească”, a mai spus Helmuth Duckadam la TV DigiSport.

„E un cumul de decizii neinspirate!”

Narcis Răducan a continuat și recunoaște că la FCSB s-au luat decizii greșite: „E un cumul de decizii neinspirate și în prima parte a sezonului nu se vedeau atât de mult părțile vulnerabile, pentru că echipa juca și nu avea nici atâtea indisponibilități.

ADVERTISEMENT

Cert e că nu sunt rezultate, teoria funcționează, el e om de afaceri și trebuie să facă bani, dar sunt milioane de suporteri ai echipei, ei consideră că sunt continuatorii Stelei.

Când ești mândru că ai câștigat Cupa Campionilor, trebuie să dublezi sumele venite și cu performanțe”.

„E de lăudat că știe să facă bani, dar să nu uite că în spate sunt milioane de oameni care au și alte așteptări în afară de conturile echipei”, a mai spus Narcis Răducan.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT