Sport

Strategia FCSB, criticată dur după eliminarea din Conference League: „Schimbările au fost idioate! Așa a înțeles Gigi capitalismul”

Strategia FCSB-ului și schimbările de la meciul cu Șahtior Karagandy au fost criticate dur.
29.07.2021 | 19:53
Strategia FCSB criticata dur dupa eliminarea din Conference League Schimbarile au fost idioate Asa a inteles Gigi capitalismul
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a spus că doar Gigi Becali a făcut schimbările de la meciul dintre FCSB și Șshtior Karagandy, absolvindu-l pe Dinu Todoran de orice vină.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a numit schimbările patronului „roș-albaștrilor” drept „idioate”, însă a explicat că FCSB este „jucăria” lui Gigi Becali și fotbalul românesc nu ar trebui să fie comparat cu ce a făcut echipa latifundiarului din Pipera în dubla manșă cu Șahtior Karagandy.

ADVERTISEMENT

Strategia FCSB, criticată dur după eliminarea din Conference League

Dumitru Dragomir a criticat strategia FCSB-ului de la meciul cu Șahtior Karagandy, din Conference League, dar mai ales schimbările, pe care le-a numit „idioate”:

Dă, mă așteptam la asta. Tinerii de la FCSB nu sunt familiarizați cu înalta performanță, nu au moral de competiție mare și nu știu să joace sub presiune. Plus schimbările idioate care au fost făcute, au condus la un astfel de rezultat.

ADVERTISEMENT

Acesta e capitalismul, Gigi așa l-a înțeles, e jucăria lui, face ce vrea. Nu asociați echipa lui Becali cu fotbalul românesc. Nimeni din politic nu a ajutat fotbalul românesc, așa că greșelile și le asumă singur”.

„Schimbările au fost făcute doar de el. Todoran nu are absolul nicio vină, secunzii nu au nicio vină.

ADVERTISEMENT

Funcționează telefoanele foarte bine, dar să nu se răzbune nimeni pe Moruțan, au ratat unii mai buni decât Moruțan, dar meciul s-a pierdut la schimbări”, a mai spus Dumitru Dragomir, la TV ProX.

„FCSB poate lua bani mulți pe Moruțan! Vlad e portar de mare valoare”

Dumitru Dragomir le-a luat apărarea jucătorilor FCSB-ului, inclusiv lui Olimpiu Moruțan, cel care a fost criticat de patron, dar și lui Andrei Vlad, care a gafat la primul gol al adverarilor:

ADVERTISEMENT

„FCSB mai poate obține bani mulți pe Moruțan, unde pleacă va face carieră. E fotbalist între 6 și 10 milioane de euro, dacă mai rămâne un an aici, își pierde din valoare.

Vlad e portar de mare valoare, ar trebui să lucreze cineva cu el la moral. Mamut și Vinicius sunt doi jucători foarte buni, dacă eram la Craiova nu-i dădeam drumul lui Mamut”.


  • (P) Cota BETANO UTA Arad – FCSB: 4,30 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT