Strategia lui Burleanu, dată în vileag de un aliat: „Totul ca să câştige”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
21/03/2018, 00:17
Strategia lui Burleanu, dată în vileag de un aliat: „Totul ca să câştige”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a recunoscut  motivele pentru care Răzvan Burleanu a introdus pe ordinea de zi a Comitetului Executiv din 22 martie, cu mai puţin de o lună înaintea alegerilor, studierea legăturilor dintre FRF şi firmele lui Ionut Lupescu.

”Face asta probabil ca să câştige alegerile, ca să nu vină unul să sifoneze banii Din punct de vedere al corectitudinii este corect. Este posibil să fie dictatură, dar dictatura moralităţii. Sunt perfect de acord cu dictatura curăţeniei şi a moralităţii”, a spus Vochin, la Telekom Sport.

Vochin: „Pui mână pe armă când vine hoţul”

Întrebat de ce apar aceste dezvăluiri abia la patru ani după ce a fost ales în funcţie, Andrei Vochin a încercat să îl apere pe şeful său: ”Ce înseamnă să fii administrator? Te aleg oamenii să administrezi, în 2014, afacerea. Îţi ridici mânecile şi te apuci de treabă. Faci un audit, dar nu numai din punct de vedere financiar. Vezi ce se întâmplă şi la juniori şi te apuci de treabă. În timpul ăsta nu pui mâna şi pe armă. Pui mâna pe armă când simţi că vine hoţul”, a spus consilierul preşedintelui FRF.

Închide ×